cu faptul ca am avut una la fel care s-a rupt la sudura ... ca tot ai 2 tobe sport ...bate in finala de logan si bate si in borla sa vezi diferenta de sunet
Skoda Octavia MCD
Collapse
X
-
Macar sa-i faci un tips oval care sa vina frumos acolo cu bara.
Comment
-
Mergea fix o toba gen subaru/evo,avea stelco pe acolo,sunt putin mai mari decat ce avem noi majoritatea din gama carub
"Tragea cu tunu" cu o piesa ca aiasigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Pune o poza doua.
Masina merge blana,iar sunetul este superb
Sa fie primiti calutii Danesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Frumos rezultat,in urma caror modificari s-a ajuns la cifrele de mai sus?Schimba detaliile de la motorizare acum :P.
Comment
-
Admisie aer 76mm, debilmetru golf IV R32 76mm, pompa suplimentara benzina 350 sau 250cc, anulat IGR, anulat pompa secundara aer, anulat canistra vapori benzina, soft, regulator presiune benzina 4bari "injectoarele de la 320cc pe 3bari - fac 370cc 4bari", bujii mai reci NGK BKR7E, intercooler frontal 9L, downppippe 70mm, evacuare 70mm, catalizator off, c-am din modificarile astea e scoasa puterea, astazi am pus si anvelopele NS-2 Ultra Sport.
Brabus: cu aia faci scurt in Romania, cade linia de tranvaiLast edited by MCD; 1 May 2012, 19:28.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
-
Brabus asa este
Si poza cu dynoAttached FilesNu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Comment
Comment