Skoda Octavia MCD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• habar nu am
    Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

• 165 de cai la roata?...sau ma uit eu in strachini ?
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• nu cred ca e relevant masuratoarea la roata, habar nu am, dar mi se pare foarte bizar pierdere in transmisie de 70CP, e foarte mult circa 30% din puterea extimata mai sus.

Caut si eu un numar de telefon de la un baiat la care v-ati pus lupe, vopsit interior far?
        Last edited by MCD; 2 May 2012, 13:07.

Comment

• ia legatura cu serban_pc ... te trimit acolo din 2 motive ... 1 face treaba super buna si 2 o sa dai peste niste baieti cu cai adevarati ...

Comment

• Salut ,felicitari pentru masina.
            Am si eu o intrebare ,cat consuma masina dupa modificarile facute,mai mult de 15 in oras, mers sportiv?
            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• consuma inainte 15-20% dar daca mergi si incet si mai tare undeva la 11-12%
              Cosmin: de ce ma astea ai mei sunt virtuali

Comment

• )Mergii cu cisterna dupa tine :> dar merita :P
                Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

• La aproape 250 cp , eu zic ca este un consum acceptabil , si cand iti iei RS nu te mai intereseaza consumul, senzatia este misto
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• pe acelasi principiu merg si eu, daca consuma prea mult mergi mai putin km si mai rar dar cand mergi ,mergi.

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                      ia legatura cu serban_pc ... te trimit acolo din 2 motive ... 1 face treaba super buna si 2 o sa dai peste niste baieti cu cai adevarati ...
                      acuma vin de la Serban ) , am fost cu baietii de la Custom pe acolo, vezi ca a adus marfa noua daca te intereseaza lupe

Comment

• in sfarsit am si eu concurenta pe parte de motorizare! abia astept sa mergem la cumparaturi! oricum...sa-i stapanesti sanatos oe cei 250 de zglobii
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• da jokere, la motorizarea de la avatar

stie mcd-u sa.i puna la ham

Comment

• MCD ;d poate facem o liniuta )
                            Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

• Iesi maine seara ca gasesc eu cu ce sa te dai, un sirocco new model 2.0t 400CP.

Comment

• MMM-u?......
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google