habar nu am
Skoda Octavia MCD
Collapse
X
-
nu cred ca e relevant masuratoarea la roata, habar nu am, dar mi se pare foarte bizar pierdere in transmisie de 70CP, e foarte mult circa 30% din puterea extimata mai sus.
Caut si eu un numar de telefon de la un baiat la care v-ati pus lupe, vopsit interior far?Last edited by MCD; 2 May 2012, 13:07.Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
Salut ,felicitari pentru masina.
Am si eu o intrebare ,cat consuma masina dupa modificarile facute,mai mult de 15 in oras, mers sportiv?
Comment
-
La aproape 250 cp , eu zic ca este un consum acceptabil , si cand iti iei RS nu te mai intereseaza consumul, senzatia este misto
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postia legatura cu serban_pc ... te trimit acolo din 2 motive ... 1 face treaba super buna si 2 o sa dai peste niste baieti cu cai adevarati ...
Comment
-
in sfarsit am si eu concurenta pe parte de motorizare! abia astept sa mergem la cumparaturi! oricum...sa-i stapanesti sanatos oe cei 250 de zglobiisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Comment