Skoda Octavia MCD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

adica cu 180 cp ...ajunge la 180 cu a3a ?:O ...wow ...tare ...si la 180 cp trage bine ,daca ii mai faci si soft rupe norma
    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

daca ii face soft o saq prinda 180 cu a2a

Comment

Ba cu reverse o sa prinda 180.

De aceea am stat paraleli pe acel mic burst de accelerare, ca ma asteptam sa ma devansezi binisor.
        De ce n-o lasi cu 180?

Comment

Intotdeauna e loc de mai bine ( sau mai mult )

Frumoasa masina MCD, bafta la liniute
          sigpic

Comment

de ce n-o las? din pura curiozitate de a avea ceva mai mult, acuma cat sunt tanar, cand o sa am 30 ani poate o sa mi-au o masina de familie
            Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

cand o sa ai 30 ani revii la logan ))
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

la pozele cu logan...

Comment

masina ieri a primit soft dimsport ... la aproape 200-210 CP masina o simt remarcabil...ce sa zic? a inceput sa imi placa puterea

Comment

Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de herghelia de cai.

Sincer nici nu ma asteptam la altceva din partea ta.

Bravo si sa ma dai si pe mine o tura cu ea.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

hai ca se poate sa mearga si mai tare
                      este o octavia, ce-i drept modelul de 2.0 t de 600 cai ... deci ai model de urmat )
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

1.8T, un motor potrivit pentru Estul Salbatic

In varianta standard pare putin plicticos pentru ca trage uniform intre 2000-5000 rpm in orice treapta. Acum a mai castigat ceva ''nerv'' in plaja superioara de turatie ?
                        sigpic

Comment

auzi dane...cand mai vi cu loganu la turnu iti dau un 316 sa il bati ca prea se crede mare scula )
                          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Parerea mea este ca va fi o cursa inutila,diferenta de putere este destul de mare
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

il bate cu loganu' d'apai cu avionul ista de scoda...

Comment

maine urmeaza un set nou de becuri d2s pentru faza scurta
                                @ masina se misca mult mai bine ca inaine si jos si sus...adevarul este ca dupa 2000 cand masina se afla in cuplu maxim, ea tragea la fel pana in 5000, dar cu soft, plecand de la acceeasi turatie masina o simti mult mai bine intre 2000-5000.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google