Dacia GJ 03 JGI(Underground)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu da banii pe folie llumar este foarte scumpa si nu merita sa o pui pe dacie poate intr-un an iti iei altceva si pierzi mult...la fel si xenon ia-ti niste becuri cu lumina mai alba...
    MY CLA

Comment

Originally posted by PrEsTiGe View Post
      nu da banii pe folie llumar este foarte scumpa si nu merita sa o pui pe dacie poate intr-un an iti iei altceva si pierzi mult...la fel si xenon ia-ti niste becuri cu lumina mai alba...
      Nu bani vor fi dati pe toate modificarile chiar de va fi vanduta peste u an doi pt una mai noua dar asta e.
      Voi baga bani in ea fara sa imi fie mila deoarece pentru mine e pasiune si fac asta cu mare drag.
      Chit ca unii mistocari nu pot sa doarma linistiti pana nu fac misto de uni oameni care poate nu or avea bugetul care il au ei (Ex: FOF) dar macar eu vreau sa fac ceva frumos din masina a mea care pentru unii useri e o rabla (iar cine o considera asa este chiar FOF) dar eu i spun ca sa isi vada de comoara lui de logan ca fiecare isi tine de ce are.Eu nu il oblig sa se uite pe postul cu "Troaca mea"...sunt foarte multe posturi pe care se poate uita in caz ca nu il ia somnu.

Comment

ma mai uit, ma uit pe aici , ce sa fac . eu tot cred ca ai gresit forumul dintr`o eroare de tastatura.
        apropo, in 1-2 ani cum ziceam , o vinzi pe un tichet de 20-30 cat se mai da acuma.

Originally posted by maestrupiersic View Post

OFF:FOF-ule daca o tinem asa in mistocareli nici nou nu o sa ajungem departe de aplaudacii aia de pe forciuning.
        pai da , avem si aici nu e problema , te simti ?
        Last edited by CataFOF; 23 February 2012, 00:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Eh acum hai sa ne batem joc de saraca dacie si de om ca nu are bani sa isi cumpere super loganu. Daca omul vrea sa o modifice foarte bine e placerea fiecaruia si fiecare face ce vrea cu banii lui! Sunt dacii vechi facute chiar foarte frumos, ideei bunicele are acum sa vedem in ce directie o ia ciuning sau tuning! Eu unul il felicit pentru curaj! Iar atitudinea unora lasa de dorit!

Comment

Bai ai dracului lupi moralisti. Dpmdv, daca cine nu pricepe cu vorba buna, atunci poate pricepe cu vorba urata.

Asa ca mai continui si eu:
            - Toba sport sunet grav.... Hahahahaha
            - folie llumar... hahahaha
            Si altele demne de tuning cocalaresc.
            Ce-ati vrea mai? Aplauze?
            "vai saracul, n-are ce sa-si ia altceva, hai sa-l respectam". Si cu toate astea face exact ce ar face orice cocalar, chit ca are berlina, chit ca are biemvieu. Merita tot respectul intr-adevar.

Deci pustiu, fa masina cat mai curata cu putinta, si lasa tuning de sat ca nu-i bun. Pune-i benzina, mergi cu ea si aia este. Vrei mai multe? Fa-o curata sa n-aiba rugina, fa-o dreapta ca pare usor stramba, pune-i cauciucuri bunicele si gata. Altfel ajungi de rasul curcilor. Sau ma rog, poate nu

Acum am vazut numele thread-ului: "Underground". Pai ce facusi bre, deja i-ai pecetluit soarta? Pe cand un parastas?
            Last edited by Cezar; 23 February 2012, 01:37.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
              Bai ai dracului lupi moralisti. Dpmdv, daca cine nu pricepe cu vorba buna, atunci poate pricepe cu vorba urata.

"vai saracul, n-are ce sa-si ia altceva, hai sa-l respectam". Si cu toate astea face exact ce ar face orice cocalar, chit ca are berlina, chit ca are biemvieu. Merita tot respectul intr-adevar.

Deci pustiu, fa masina cat mai curata cu putinta, si lasa tuning de sat ca nu-i bun. Pune-i benzina, mergi cu ea si aia este. Vrei mai multe? Fa-o curata sa n-aiba rugina, fa-o dreapta ca pare usor stramba, pune-i cauciucuri bunicele si gata. Altfel ajungi de rasul curcilor. Sau ma rog, poate nu

Acum am vazut numele thread-ului: "Underground". Pai ce facusi bre, deja i-ai pecetluit soarta? Pe cand un parastas?
              Bai sti ceva eu o fac cum vreau eu.
              Si bine ca fac eu tuning de cocalari si faci u nush ce tuning
              Daca tu numesti folia llumar tuning de cocalar nush ce sa zic inseamna ca si cei cu masini foarte modificate care au folie llumar sunt tot cocalari???
              Uite ca eu nu vreau sa bag doar benzina in ea si vreau sa o si modific si nu ma poate convinge nimeni ca sa nu o modific si etc.
              Iar daca tu numesti tuning de cocalari chestiile care le-am zis ca vor fi facute la masina atunci frate ramai tu cu tuningu tau de show

Comment

daca nu accepti criticile celorlalti, de ce ai mai deschis threadul ?
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

a zis ca cine stie , poate vine comunitatea de pe 4 ciuning aici sa`i ureze bravoo frate , super masina ! arata beton

Originally posted by Cezar View Post

sa ienervat ciocoflenderu` ma
                  eu cand ii ziceam ca pe 4 ciuning e lumea lui , cu aplaudaci , nu m`a crezut.

Comment

corect, ma mai uit si eu cateodata pe acel forum, ma crucesc cand vad ce e pe acolo, ce masini , si ce comentarii, nike pe luneta, si lumea ii incurajeaza foarte tare
                    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by cristy_dacia View Post
                      Bai sti ceva eu o fac cum vreau eu.
                      Si bine ca fac eu tuning de cocalari si faci u nush ce tuning
                      Daca tu numesti folia llumar tuning de cocalar nush ce sa zic inseamna ca si cei cu masini foarte modificate care au folie llumar sunt tot cocalari???
                      Uite ca eu nu vreau sa bag doar benzina in ea si vreau sa o si modific si nu ma poate convinge nimeni ca sa nu o modific si etc.
                      Iar daca tu numesti tuning de cocalari chestiile care le-am zis ca vor fi facute la masina atunci frate ramai tu cu tuningu tau de show
                      Eu nu fac tuning de fel, ca nu-s foarte mare amator, insa intotdeauna am apreciat masinile frumoase, ba chiar am avut placerea sa merg cu multe dintre loganurile de Bucuresti si intotdeauna am savurat asta.
                      Ai atat de multe locuri de unde te poti inspira, doar sa ai rabdare si creier sa poti procesa informatia.
                      Folia merge intr-un anumit context, nu cand la tine curge rugina din masina, fata este stramba, pragurile sunt inscriptionate cu GTI (ba mai mult sunt de plastic).
                      De ex, la masina lui Joker ar fi mers si folie pe parbriz, pe cuvant

Mie mi-a placut partea cu toba sport, sunet grav. Aia e monument, nu alta.
                      Problema este ca ce crezi tu ca ai facut tuning, de fapt este cu totul si cu totul altceva.

Sa-ti dau exemplu:
                      2 oameni merg la WC. Amandoi fac o treaba mare. Unul se minuneaza de ce-a facut, iar celalalt se sterge si merge mai departe. Intelegi acum extrapolarea?
                      Spor la ... mirat.

Comment

toba sport , aia cu grav , cad babele pe ulita nu alta

Comment

poate omu' are un Q7 cu care se da si vrea sa faca dintr-o dacie 1310 o dacie v8 sau mai stiu eu ce. deci hai sa il sprijinim.sa ne punem toti in locul lui, si sa-i dam sfaturi cam ce ar putea sa puna pe masina. peste 2 ani o da la remat sau poate peste 10 la muzeu si ia bani multi.

off: ieri intr-un magazin vb cu un pr si ma plangeam ca nu gasesc un mecanic care sa imi spuna ce bate la masina. in momentul ala a intrat un sef de service care repara numai mercedes(80-90 de ani) si cu mecanicul(25-30 de ani) sa faca necesarul pt firma. am zis ca a dat norocul peste mine. i-am explicat care e problema a stat pe ganduri si m-a intrebat ce masina am. cand i-am zis a pufnit in ras mi-a zis ca sa ii dau foc, si ca nu ii vine sa creada ca a pierdut 5 minute sa-mi asculte explicatiile. am crezut ca mor cu el de gat.
                          nu stiti cum m-am simtit.

asa ca nu mai faceti misto de om.
                          Last edited by spanu; 23 February 2012, 15:36.
                          fara

Comment

si marmota.......

Aici trebuie sa inteleaga faptul ca nivelul intelectual e altul fata de alte siteuri de ciuning, varsta utilizatorilor e alta (mai mare ) iar mentalitatea e alta. Cateodata ar trebui sa-ti dai seama ca nu toti apreciaza ce vise ai...
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

no offense, da dacia pe care ai avut-o era dumnezeu pe langa asta...de ce ai renuntat la ea, nu stiu, da asta de acu e terminata rau..am avut si eu dacie si tot asa, tuning frate, sa-i pun, sa-i fac, era din 95..m-a lasat motoru de doua ori, da nu am lasat-o, ca era masina mea..pana s-a oprit pe linia de tramvai si veneau tramvaie din ambele parti..am dat-o pe o bluza si un telefon...ideea e ca nu merita investitii, in afara de ce zicea si Cezar...e perimata, extrem de nefiabila..bravo tie ca ai pasiune, da nu cred ai ales bine pe ce sa o manifesti
                              sigpic

Comment

nota 10 FOF cad babele pe ulita doamne ce imaginatie puteti avea de unde ati scos-o si pe asta?
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google