If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Nu trebuie sa-l luati la "misto" doar de dragul sa va mariti numarul de posturi.stau pe forumul asta de 3 ani si ma minunez, cam in fiecare seara, sa vad ca sunt unii colegi care nu au habar, nici minimul necesar, despre masini. Este urat ca aveti un regulament si nu se respecta.Este masina lui si cere si el niste sfaturi.Sunt unii colegi care degeaba au loganuri,sunt "chele" rau si nu difera cu nimic fata de dacia colegului,poate intr-o singura privinta si anume ca in loganurile lor, poate, nu ploua pe la parbriz si "mai poate" unele au airbag la sofer.Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, ca nu ma intereseaza, dar cateodata nu dati dovada de minimul de colegialitate.Sunt curios daca unii dintre voi s-ar intalnii in trafic,si-ar impartii pumni pentru mici sicanari?!?!?!
da , numai bombe si pe acolo.
La o dacie cel mai bine ii sta curat, cat mai curat de fabrica , linie , fara rugina etc...nu tot felul de porcarii, asta se numeste cocalarie.
ca sa faci o dacie sa arata cat mai bine de fabrica si intretinuta , costa bani , asa cu bani putini , poti sa faci toata cocalareala de mai sus .
@fof & restu ce va bateti joc, te-ai/v-ati ajuns ? nu puteti sa vorbtici si explicati frumos omului ? mi se pare lipsa de respect intre membri.
@ cristi, uite o dacie frumoasa ( interiorul nu-mi place ) .. e o idee de inceput. In plus, vad zilnic in Iasi o dacie foarte frumoasa, o sa ii fac o poza cand o prind, o culoare gen cameleon , manere scoase pe spate, lasata, xenon ( desi fara lupa mie nu`mi palce ) si foarte ingrijita ( nu am vazut`o niciodata murdara ) . Asa ca daca ai bani vopseste-o, tranteste-o si punei niste jante, in rest depinde de tine, insa nu actibilde, praguri de 30 cm si capace cromate la jante ( vezi tuning mioritic sa EVITI asa ceva ) bafta si spor la modificat.
Bai cacati drak sa va iau neamu in **** la toti cocalarii.
Voi nu va uitati ma in plm la masinile voastre ca zici ca sunt cazane de facut tuica in ele ma
BAGAMIAS TOATA **** IN VOI DE COCALARI
Sunt mai de treaba cei depe *******
@fof & restu ce va bateti joc, te-ai/v-ati ajuns ? nu puteti sa vorbtici si explicati frumos omului ? mi se pare lipsa de respect intre membri.
@ cristi, uite o dacie frumoasa ( interiorul nu-mi place ) .. e o idee de inceput. In plus, vad zilnic in Iasi o dacie foarte frumoasa, o sa ii fac o poza cand o prind, o culoare gen cameleon , manere scoase pe spate, lasata, xenon ( desi fara lupa mie nu`mi palce ) si foarte ingrijita ( nu am vazut`o niciodata murdara ) . Asa ca daca ai bani vopseste-o, tranteste-o si punei niste jante, in rest depinde de tine, insa nu actibilde, praguri de 30 cm si capace cromate la jante ( vezi tuning mioritic sa EVITI asa ceva ) bafta si spor la modificat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment