votat! succes
Dacia SuperNova
Collapse
X
-
-
Mie imi place Super Nova.
Acum cativa ani avea tatal meu o SuperNova ca masina de servici.
Desi are acelasi motor, pot spune ca SuperNova este mult mai sprintena la acceleratii decat Loganul pe care il am acum.
Stabilitatea in curbe de asemenea m-a impresionat placut.
Singurul lucru care nu imi place sunt problemele cu rugina.
Daca ai pe cineva care sa iti faca reparatii de tinichigerie de calitate buna si la preturi acceptabile, parerea mea este ca mai poti pastra masina cativa ani fara probleme.
Spor la kilometri si nu uita sa folosesti ulei de calitate (un ulei 5w40 complet sintetic isi va face treaba bine in cazul in care esti mai talpaci de fel).Logan GPL 1.4
Comment
-
poze poze poze
ceva poze de azi
Comment
-
pam pam ... te-am prins !Attached FilessigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Legat de problemele cu rugina,am si eu dacia break din 2000,acelasi motor.Am terosonat-o acum vreo 5,6 ani.Pot spune ca nu mai am probleme cu rugina pe dedesubt..in schimb imi ruginesc hayonul si capota BAFTA CU MASINUTZA!!Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
saluuut , a trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe aici. masina a suferit un mic accident am gasit-o lovita in parcare usa fata dreapta are facuta praf norocul meu a fost ca am gasit la dezmembrari exact la fel culoarea 120 de lei + 5 bonturile de usi + 2 litri de vin ).Acum am alta prioritate : arcuri + telescoape , toata bucsaraia schimbata.
Comment
Comment