Dacia SuperNova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

votat! succes
    MY CLA

Comment

bronz

ne bronzam
      Attached Files

Comment

Mie imi place Super Nova.

Acum cativa ani avea tatal meu o SuperNova ca masina de servici.

Desi are acelasi motor, pot spune ca SuperNova este mult mai sprintena la acceleratii decat Loganul pe care il am acum.

Stabilitatea in curbe de asemenea m-a impresionat placut.

Singurul lucru care nu imi place sunt problemele cu rugina.

Daca ai pe cineva care sa iti faca reparatii de tinichigerie de calitate buna si la preturi acceptabile, parerea mea este ca mai poti pastra masina cativa ani fara probleme.

Spor la kilometri si nu uita sa folosesti ulei de calitate (un ulei 5w40 complet sintetic isi va face treaba bine in cazul in care esti mai talpaci de fel).
        Logan GPL 1.4

Comment

bravo, frumoasa super nova, se vede ca e ingrijita, ai grija la ce consumabile bagi in ea si spor in continuare la modificari !!!!
          sigpic
          The MVP

Comment

cum scrie la carte ! multumesc frumos

Comment

poze poze poze

ceva poze de azi
              Attached Files

Comment

pam pam ... te-am prins !
                Attached Files
                sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Originally posted by danxkc View Post
                  ceva poze de azi
                  Capacele de la roti ar arata mai bine vopsite albe. Si jantele de tabla de sub ele tot albe se pot face.

S-ar combina bine cu dungile albe de pe capota.
                  Logan GPL 1.4

Comment

pai cred ca jantele le are vopsite albe, oricum arata bine masina.
                    sigpic

Comment

Legat de problemele cu rugina,am si eu dacia break din 2000,acelasi motor.Am terosonat-o acum vreo 5,6 ani.Pot spune ca nu mai am probleme cu rugina pe dedesubt..in schimb imi ruginesc hayonul si capota BAFTA CU MASINUTZA!!
                      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

@micutzu666, pe Dacia 1410 Break din 2000 E2 injectie, sunt sigur ca nu e acelasi motor ca si pe SuperNova, garantat.
                        sigpic

Comment

Asa o fi,vorba aia,pare dar nu rasare..Totusi de la vreun Renault tot este
                          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

saluuut , a trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe aici. masina a suferit un mic accident am gasit-o lovita in parcare usa fata dreapta are facuta praf norocul meu a fost ca am gasit la dezmembrari exact la fel culoarea 120 de lei + 5 bonturile de usi + 2 litri de vin ).Acum am alta prioritate : arcuri + telescoape , toata bucsaraia schimbata.

Comment

Si tinichigeria cand?Cam are nevoie mai mult decat orice.Succes,vezi ca mi-am facut topic aici pe forum.Bafta!

Comment

3 luni pe bara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google