Stiu ca tine de gusturi si poate unii nu sunt obisnuiti cu asa ceva si ma vor acuza , dar masina va pastra un aspect de HOOD RIDE , ghetto ride , ceva de genu , deci imperfectiunile sunt bine venite , de aia nu schimb sau nu vopsesc nici bara fata care arata ca dupa al doilea razboi mondial . Nu imi sariti in cap , pt mine masina trebuie sa se vada ca e folosita , sa fie LOW LOW LOW , jante vor urma alpina pe 13 dupa ce am bani sa trec la 4 prezoane si sa mearga tare . Pentru 1.4 merge destul de tare , dar vor urma upgrade-uri pe plan de viitor indepartat . Finante putine , mai am un copilas de intretinut , un BMW E21 , masina pt indemanare/circuit/drift fun si dacia e pe planul 2 la performante , fiind daily car , tot ce conteaza e sa pape putin
Dacia 1310 - LOW
Collapse
X
-
Nu iti va sari nimeni in cap stai linistit.Cat timp masina este de bun gust si ingrijita,fara abtipilde de la gume turbo e foarte ok.Asteptam cu nerabdare jantele :P.Cred ca va arata foarte bine.Multi km fara probleme si sa iti traiasca copilasul.sigpic
Comment
-
Nu am mai facut nimic la masina , de aia nu am mai postat . Am schimbat doar axa cu came cu una de R5 ceva la 270 grade , mare diferenta nu e , dar se simte . Se lucreaza la celalat proiect de aceea dacia a picat pe planul 2 , dar e masina de zi cu zi , nu prea va mai primi multe modificari....momentan
Comment
-
Comment