Vw T2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vw T2

El este Buli.
    Are aproape 40 de ani, ceva probleme la genunchi, putina osteoporoza dar se rezolva cu ceva calciu.

Are un motor de 1.6 si 50 cai (cand era nou).

De partea de tinichigerie si vopsitorie se ocupa MC Vali.
    Momentan a primit o revizie tehnica, multumita lui Razvan, si ne vom mai ocupa de articulatii, tapiterie, capace de roti s.a.m.d.

Apropo, caut niste capace dintr-acelea cromate pt jucarie. Poate stie cineva unde se gasesc, ca eu sunt inapt si n-am gasit.

Pretu;l nu este important

image upload

frumoasa achizitie, sa o stapanesti sanatos si sa o vedem sanatoasa tun ca noua.
    cati km a acumulat?
    sigpic

Comment

Super tare.. dar spune-mi te rog e o pasiune de-a ta sau vrei sa pleci cu ea la munte (aici am glumit).

Comment

misto masinuta Cezare, s-o stapanesti sanatos.
        Ai de gand sa pastrezi culorile acestea, sau odata cu re-vopsitul schimbi si culoarea?
        Legat de capace, pe ce dimensiune ai nevoie?

Comment

faina ! sunt curios ce o sa iasa.. umbli si la motor sau te trezesti cu jumatate de ora mai devreme ?

Comment

Masina am luat-o pt scoala mea de dans. Nu vreau neaparat sa ma plimb prea mult cu ea, scopul ei fiind mai mult unul publicitar.

@florin: multi km
            @maestru: ambele
            @razvy: aceleasi culori vor fi pastrate + sigle pt www.decofit.eu si decodance.
            Caut capacele de unu4 inch.
            @ndl: se pot face cateva modificari, insa nu va fi o masina pt plimbari lungi. Va merge mai mult prin oras. Cand voi avea mai mult timp, ii voi schimba motorul. Din ce am vazut si documentat, se pare ca merge bolt-on motorul de 2.7 de porsche 9sutesunsprezece. Dar mai e mult pana atunci.

In viitorul apropiat va fi rezolvata articulatia si suspensia, iar aici ma voi gandi daca o pastrez inalta, sau o fac joasam, cu burta lipita de astfalt.

Vor urma apoi capacele cromate cu jante buzate rosu si cauciucuri albe.

Iar apoi vom vedea ce timp si resurse pt ea mai am.

Comment

nu ar fi practica dar ar arata belea coborata. daca o tii mai mult pt advertising, merita sa o cobori.

Comment

mi se pare geniala masina, mereu mi-a placut!!!

Comment

Cezar vezi ca am vorbit cu vali KPT si i-am dat aceeasi pista pentru a face rost de piese daca aveti nevoie .

Sa iasa ce trebuie , oricum nu am nici cea mai mica indoiala ca nu va fi asa avand in vedere ce baieti se ocupa de ea...

Comment

Bravo domnule!
                    Din categoria "flower power" ...s-o stapanesti sanatos!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

In sfarsit ti-ai gasit masinuta, stiu ca, cautai de ceva timp

sa o stapanesti sanatos
                      sigpic

Comment

Sa nu ti se infunde injectoarele !
                        Te dadusi pe nemtesti aaa?
                        I changed her oil , she changed my life
                        sigpic

Comment

am vazut una si pe la noi numa ca ii neagra)...mi se pare ciudata zici ca ii aia din scooby doo spor la modificat!
                          MY CLA

Comment

FOARTE FRUMOASA!
                            Sper sa ai rabdare si sa iasa ceva deosebit! Ai toate sansele sa fie cea mai frumoasa masina de pe forum!
                            Felicitari inca o data!
                            Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

@teo: doar jiglerele. Si o nemtoaica mai am, inaintea asteia. Doar ca VW actuale nu prea mi se par masini, fara suparare.

@bgy: mai caut cateva, doar ca se gasesc cam greu, iar preturile sunt mari pt o masina functionala.

@restul: sa vedem ce iese din prima transa de reparatii.

Dupa, umblam si la estetica, iar prima modificare va fi cumpararea de capace si "pleoape" metalice.
                              Ma uitam si dupa un parasolar tip sapca, doar ca e prea scump, 350 lire.

Rotile vreau sa le fac asa :http://www.flickr.com/photos/moning/5783944935/

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google