Asa o idee
MY KIA Cee'd - B 77 X I A
Collapse
X
-
Revin asupra jantelor si a ansamblului janta/anvelopa.
Jantele actuale sunt Wolfrace Kendo Black, Polished Lip, 17", latime 7J, ET 40, prinderi 5x100/ 5x114,3. Am vazut cateva si pe Logan atat pe 17'' cat si pe 15'' si aratau foarte bine.
Anvelopele pe care le am pe masina au dimensiunea 205/50/17 rezultand un talon de 102.5 mm (fata de 120.25mm stock). Am optat pentru acest talon strict din cauza calitatii drumurilor si pt a-mi proteja jantele nestiind cum o sa se comporte (la putin timp am schimbat bieleta fata stanga).
Latimea am ales-o datorita offsetului de 40. Cu dimesiunea asta, la denivelari, cu masina plina anvelopa stanga spate prezinta urme de frictiune (probabil atinge de contra-aripa). Cred ca daca imi montez anvolope cu latime mai mare de 205 anvelopa va atinge aripa.
In urma unor calcule facute optiunea mea pt ansamblul roata anvelopa ar fi urmatoarea
Fata : 205/45/17 cu talon de 92.2 mm si un diametru de 61.6 cm ( mai mic cu 0.8% fata de cel stoc si as castiga un pic si la acceleratie)
Spate : 215/45/17 cu talon 96.7 mm si un diametru de 62.5 cmAttached Files
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postcum se misca 1.4 in bucuresti? ce consum ai? intern/extern/blana probleme ceva ai avut?
Ca si consum, acum am pe computer 8.2l/100 km (mers in oras). In afara, dar fara autostrada, mai jos de 6.2l/100km nu am reusit sa scot. Pe autostrada 7-13l/100km depinde de regimul de mers.
Probleme asa cum scriam mai sus am avut doar cu bieletele antiruliu.
Originally posted by Niki View PostVezi ca e posibil ca ABS-ul sa nu fie de acord cu tine.
Comment
Comment