Kia Proceed 1.6 126 Cai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca te-ai hotarat la Superb de aproape 19.000 euro, mergi sa o iei.
    La test drive e ca la coafoarele unde pun astia oglinzi mai bombate sa te faca slim: "Da...stiam eu ca am slabit putin. Vai ce bine ma simt".
    La fel si acolo. Sa te simti bine ca ai dat suma aia, de asta vrei sa-l faci. Si o sa-ti induci singurel ca ce misto este masina.
    Fa comparativ si un alt test, cu alta masina. Nu te bloca doar intr-una. Vezi si alternativele, ca altfel creierul iti va juca feste.

Comment

• Eu inainte de a lua L3 am facut drive test doar cu Insignia si cu C5. Nici macar cu L3.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
        Daca te-ai hotarat la Superb de aproape 19.000 euro, mergi sa o iei.
        La test drive e ca la coafoarele unde pun astia oglinzi mai bombate sa te faca slim: "Da...stiam eu ca am slabit putin. Vai ce bine ma simt".
        La fel si acolo. Sa te simti bine ca ai dat suma aia, de asta vrei sa-l faci. Si o sa-ti induci singurel ca ce misto este masina.
        Fa comparativ si un alt test, cu alta masina. Nu te bloca doar intr-una. Vezi si alternativele, ca altfel creierul iti va juca feste.
        Ei nu dau 19,000 pe un superb SH- undeva pe la 15.000.
        Octavia 3 aia din link pare interesanta la 18K. dar oricum pana peste 3 luni se da.
        Am mai condus niste masini si nu sunt asa impresionabil- test drive complex cu X3 pe off road, Saab ul ala, Volvo S60...
        Apropo ieri ma ia un coleg cu Mercedes ul lui C220. Foarte misto masina, sunet f bun la sistemul audio...masina luata la 80k km acum are 105,000.
        Dar...cand ajungem pe piatra cubica hopa greierasul in bord dreapta spre parbriz ))))) Cred ca sunt eu un pic bolnav si nu suport greierasii.
        Am prieteni care se lauda ca masinile lor sunt perfecte- nu au schimbat nimic (Opel Corsa, Skoda Octavia) si cand ma urc eu in ele sau la volan...troncanituri grupa mare dar se pare ca doar eu le aud.
        Ba inca l-am si suparat pe un prieten in weekend. Si-a luat un Golf 5 de care e foarte mandru, culoare gri. Arunc eu o privire si ii zic: usa asa dreapta spate a fost vopsita! Uita-te la diferenta de culoare intre usa si aripa, plus ca e mai stralucitoare pe usa! Pfai ce s-a suparat...ca vad eu aiurea...ca e doar umbra... Pana la urma i-am zis 'bine mah cred ca mi s-a parut'.(oricum la o masina care are 5-6 ani e cam imposibil sa nu ai nimic vopsit..dar daca asa i-a zis 'propritaru'...)
        Saab 9-5 Aero

Comment

• Pai acel superb era 18.xxx. Sau n-am vazut eu bine?
          Eu mi-as lua ori un Mercedes la banii aia, ori nimic.

Uite aici: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C36225390.html
          Sau asa: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C36694528.html

Dai un ban, si chiar ai scula. Sau iti poti lua o semi-scula, cum e Superb, dar la aceeasi bani.

Visit my blog: http://guitigefilmpjes.blogspot.comDoing a fuel consumption run in a Mercedes Benz C220 CDI Facelift (MY 2012 / W204) with an 6 speed manual ...
          Last edited by Cezar; 28 April 2015, 18:16.

Comment

• E ok masina dar 136 cp ?!
            Uite aici oferta cu adevarat,masina noua care a fost 27.000 E !

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

• Si ce-au domnule 136 de cai?
              Tu compari Honda cu Mercedes? Doar la capitolul gadget si impresii + basini intr-o zona de impatimiti e mai buna Honda. In rest, la nimic nu exceleaza. O masina frumusica, dar mediocra peste tot!
              De aceea exista si diferenta intre Honda si Mercedes la pretul de achizitie, pt ca efectiv diferentele sunt foarte mari.
              Honda e pentru copilul din tine

Comment

• skoda de care ca sunt mai multe modele

dupa vw, pana la 122 de cai capeti punte semirigida pe spate, de la 122 in sus, inclusiv, capeti suspensie multilink

cunoscatorii zic ca pt un confort regesc, musai multi link

ca si dezavantaj pt puntea semirigiga: topaie pe denivelari(nu toate, de ex honda civic model nou a renuntat la multilink pe spate, a pus o punte semirigida dar mai sofisticata cu bucsi cu miez poli nu stiu cum, un lichid, care aduce comportamentul foarte aproape de un multilink

avantaj la semirigida: fiabilitate si costuri reduse de intretinere
                avantaj multilink: confort pe orice suprafata, poti aborda virajele mai cu aplomb; dezavantaj: costuri mai mari de intretinere

Comment

• Vezi ca mai nou vw a mutat pragul de putere pentru care ofera multilink mai sus de 150cp la benzina.

Comment

• Trebuie sa o las mai moale ca pana la 1 iulie ma imbolnavesc. @Cezar super ambele masini date de tine! Ma rog...cred ca sunt samsari cel putin la prima..Intrebare de baraj- ce fac iarna la schi cu Mertu..ca parca are tractiune pe spate nu? In ziua de azi trebuie sa ai cate o masina pentru fiecare anotimp!
                    Honda e foarte fiabila si pretul e bun. Vedem daca mai gasesc ceva in iulie teoretic pana la 1 august trebuie sa curete tot ce inseamna euro 5.De la 1 august le mai pot vinde doar sh.
                    Saab 9-5 Aero

Comment

• Acelasi lucru pe care-l faci si cu o honda. Mergi relaxat Eu am avut mercedes si n-am intampinat probleme decat atunci cand anvelopele erau naspa. Daca vrei sa te dai pe coclauri mici, mergi pe SUV. Daca vrei coclauri mari, mergi pe off-road.

Mercedes e de 5 ori mai multa masina ca Honda. Si la rulaj de 800.000 n-o sa se compare niciodata cu o honda de 200.000. Am mers cu Mercedes fost taxi, 800.000 si era perfect. Turbo schimbat o singura data. Interiorul in perfecta stare.
                      Si daca sunt samsari ce? Verifici masina si gata. Pana la urma sunt banii si alegerea ta, deci nu-ti impun nimic.
                      Doar ca de aceeasi bani poti avea parte de mai multe beneficii.
                      Aia de 40.000 nu-ti face cu ochiul? Verificabili? Si e masina de Romania...

Comment

• Pai de ce zic- frate miu a avut un BMW seria 3 de la firma. Pe DN1 iarna...toata lumea pleca, el cu tractiune pe spate ramanea pe loc (si cu cutie automata). Pe la schi mai dai de o panta mica, mai parchezi pe o chestie mai inzapezita...de aia ma gandesc.
                        Suna foarte bine cel de 14,000..parca prea bine totusi ca sa fie totul OK. Dar deocamdata doar ma uit si suspin- pana in iulie cand putem lua credit am doar 5.000 EUR disponibili.
                        Saab 9-5 Aero

Comment

• Cand ai cash, sa stai linistit ca masini gasesti!
                          Pt schi iti iei un suzuki samurai, poftim. Pt 2-3 drumuri, tu renunti la ce iti ofera in celelalte 200?
                          La tractiune spate daca nu ai anvelope corespunzatoare, cat mai noi, esti pa.
                          Eu am avut niste Yokohoma care era praf si pulbere (De la fostul proprietar). Cand i-am pus conti noi, n-am avut niciun stres.

Comment

• La BMW se foloseste DTC-ul, in conditiile alea de iarna. Daca eu am urcat si coborat pe strazile din Sinaia, pe zapada si cu anvelope de vara, cu BMW, se poate. Mai mult gandurile te omoara, stii vorba aia.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                              Pai acel superb era 18.xxx. Sau n-am vazut eu bine?
                              Eu mi-as lua ori un Mercedes la banii aia, ori nimic.

Uite aici: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C36225390.html
                              Sau asa: http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C36694528.html

Dai un ban, si chiar ai scula. Sau iti poti lua o semi-scula, cum e Superb, dar la aceeasi bani.

Visit my blog: http://guitigefilmpjes.blogspot.comDoing a fuel consumption run in a Mercedes Benz C220 CDI Facelift (MY 2012 / W204) with an 6 speed manual ...
                              Am pretentii de la tine (daca postul nu e la misto).
                              Primu link una in toate mintile e pe la 20000 Oiro in DE cf datelor declarate de samsar.
                              Al doilea 22-25000 Oiro in DE cf datelor declarate de samsar.

Dar sper ca bagi la misto, ca doar stii piata RO si DE (adica astea din RO au km mai putini, arata mai lustruite/mai bine si sunt mai ieftine ca la mama lor, in 90% din cazuri).

Comment

• Poti sa ai si mama DTC ului.. anvelopele de la masina lui frate miu erau noi si tot degeaba- poate si din cauza ca era pe cutie automata.
                                Si ma uit si la vecinul care are un E Klass- masina e...de plangi langa ea. In schimb ii lua ceva asta iarna sa bage masina in locul de parcare.

Piata SH di Ro e foarte atipica. Din cauza ca sunt fooarte multi samsari care aduc masini 'tipla..toate de la niste batranei saracii mergeau si ei pana la piata si de aia masina are doar 70,000 km )))) ', proprietarii de buna credinta trebuie sa lase si ei la pret altfel o vand foarte greu. Poti sa ai noroc sa iei super masina la pret mai jos fata de Germania...dar e greu si se lasa cu nervi tociti.
                                Nu stiu cum sunt cele de la reprezentante...daca sunt cat de cat verificate si te poti baza ca nu sunt tot cu ''70,000 km'' si de fapt sar lejer de 200,000.
                                Saab 9-5 Aero

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google