If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am fost în Italia pentru primul test cu vârful de gamă Skoda. Test cu Superb 2.0 TDI de 190 CP plus DSG și 4x4. https://www.masinicugiurgeasibratu.roMașini c...
noua skoda superb e ...superba... numai ca e problema pretului la noua generatie... eventual o targuire la sange coroborata cu o buna vointa mai rara din partea dealerului sa o duci in zona de 17-18 mii....dar parca nu e chiar asa misto in varianta de baza cum e in cea de top
Am luat un Ford Mondeo nou echipat cu dieselul de 180 CP și l-am dus la Sibiu pentru primul test din România. A condus Giurgea. https://www.masinicugiurgeasi...
Am vorbit cu proprietarul Passat din 2013. Masina mai are garantie 1 an, cica nu a avut accidente,50,000 km xenon scaune piele parea ok omul si e proprietar. Ultimul pret 16k. Ma rog nu e in B dar vine luni si ne ia in ordinea telefoanelor. Ar fi ok pretul asta daca e adevarat ce spune.. singura problema e ca nu are cutie automata .. ce ziceti?
Last edited by 77sky; 10 October 2015, 23:02.
Reason: Automerged Doublepost
Dap. Cred ca are o mica zgarietura pe bara fata. Mi se pare ciudat ca vrea banii cash...si sa trecem.pe acte 11,200 ca sa pot sa ii dau cash. Asta nu imi convine...vreau cu transfer bancar si toti banii trecuti in acte. In fine om vedea... ca cica nu sunt primul pe lista.
Fost..vazut..ramas dezamagit.
Intr un fel ma asteptam- pretul era suspect de mic. Nu poti sa dai o masina pe care ai cheltuit peste 30,000 EUR cu 16,000 dupa 2 ani.
Masina fusese lovita pe partea dreapta. Nu stiu cat de rau, dar usile nu erau aliniate si prezentau acea 'granulatie'care ramane dupa ce vopsesti masina nu din fabrica.
In rest...impecabila si foarte greu de descoperit diferente de vopsea pentru ca era neagra. In interior mi-a placut mult, motorul tipla, toate bune mai putin partea dreapta.
Mai grav e ca se jura ca nu a fost lovita si asta m-a pus si mai mult pe ganduri. Cand i -am zis éu am impresia ca pe dreapta a fost revopsita pentru ca nu sunt aliniate usile'' nu mi-a raspuns 'esti nebun? Nu are nimic!'ci...'mda...depinde de cum au fost puse usile'.
Oricum mai cautam ca nu ma grabesc.
'' Nu poti sa dai o masina pe care ai cheltuit peste 30,000 EUR cu 16,000 dupa 2 ani.''
Buna observatie,nimeni nu va vinde o masina in stare buna la jumatate dupa 2 ani!
Parerea mea este ca nu e musai sa aiba 2 ani..poate avea chiar 4 dc e model premium Jaguar, Audi etc si sa nu aiba mai mult de 150 mii km ,mai important este sa fie in stare f buna ci nu km
In rest depinde de gust,sa fie mai dotata si clar automata my 2 cents
Nu am citit f bine criteriile dar cv de genu mi se pare o masina ok la 15 mii aprox
Se dau datele problemei
Masina 1 Audi A3 din 2004 2.0 TDI 140 cai DSG 1550 kg in talon masina in stare buna are app 140,000 km
Masina 2 Kia Proceed din 2008 1.6 aspirat 126 cai 1296 kg in talon. Masina in stare buna totusi nu stiu daca motorul mai e chiar in toate mintile avand in vedere ca de la 65,000 merge pe gpl ( acum are 125,000).
Niciunul din soferi nu a mai facut in viata lui liniute pe 401 m.
Ne vom da de la app 5 km pe h ca sa nu omor ambreiajul.
El se lauda ca imi da 100 m )). Ce parere aveti?
S-ar putea sa te faca, nu stiu daca in 2004 s-a pus dsg pe a3
daca e varianta asta de model http://www.auto-data.net/ro/?f=showCar&car_id=4219
conform datelor a ta face suta in ~10 sec iar aia din link undeva la 9 sec
e ajutat si de automata
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment