If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ca sa mai inviorez putin activitatea...desi nu ma ajuta nici vremea si nici nenea care mi-a spalat-o azi noaptea (a se vedea jantele si cauciucurile de care nici nu s-a atins...).
Nimic notabil la masina, doar kilometri care se aduna.
misto rau jantele rial milano. si nici nu sunt scumpe.
vin beton la culoarea masinii.
si eu voiam sa-mi iau, dar nu prea merg cu blu navy.
daca erau aurii...
Dap! Si foarte rezistente!
Eu cand le-am cumparat prin 2011 sau 2012 nu mai retin exact- le-am luat ca alternativa la jantele de tabla pe 16 ptr ca erau doar cu vreo 40 lei mai scumpe.
Le-am folosit cu anvelopele de iarna- pana acum impecabile nu s-au strambat nu s-au zgariat.. n am avut treaba.
Chiar recomand cu incredere!
ODO 112,000 km 6 ani si 3 luni.
Astazi am dus masina la service pentru o verificare deoarece luni dimineata la prima cheie s-a auzit un scartait ca de curea accesorii (cureaua este in garantie 2 ani ca e luata de la reprezentanta). I am zis sa o verifice si din punct de vedere al distributie deoarece la Kia au inceput sa apara ceva cazuri cu distributia sarita- din fericire pentru mine doar la motoarele de 1.4.
Vestea buna e ca motorul merge rotund, perfect, nicio problema la distributie. Si cureaua e ok.
Acel scartait s-ar putea sa provina de la electromotor care trebuie curatat- 100 lei.
Vestea proasta este ca trebuie sa schimb placutele si discurile si pe spate- cica placutele sunt cam la limita iar discurile cam ruginite.
Asta e... 850 lei distractia. Dar macar stiu ca acum am discuri- placute noi si pe fata si pe spate si cel putin 50,000 km nu mai am treaba cu franele.
Placutele pe spate au fost schimbate o singura data pe la 60,000.
Last edited by eugenmanea; 26 February 2015, 12:19.
Probabil fiind discuri ventilate se refera la rugina dintre discuri si rugina aparuta spre exterior pe margini. Cea de pe disc nu exista deoarece se duce dupa 2-3 franari. Rugina pe disc apare cand sta masina mai mult pe dreapta.
Am si eu o colega are pe marginile discurilor rugina si nu se ia la franare. Is pe final discurile si trebuie schimbate. Clar franarea e mai defectuoasa.
ODO 112,000 km 6 ani si 3 luni.
Astazi am dus masina la service pentru o verificare deoarece luni dimineata la prima cheie s-a auzit un scartait ca de curea accesorii (cureaua este in garantie 2 ani ca e luata de la reprezentanta). I am zis sa o verifice si din punct de vedere al distributie deoarece la Kia au inceput sa apara ceva cazuri cu distributia sarita- din fericire pentru mine doar la motoarele de 1.4.
Vestea buna e ca motorul merge rotund, perfect, nicio problema la distributie. Si cureaua e ok.
Acel scartait s-ar putea sa provina de la electromotor care trebuie curatat- 100 lei.
E de la electromotor. Tu ai patit dupa 6 ani, eu la Logan dupa 3. Bendixul face acel zgomot. Am prins garantia si mi-au schimbat electromotorul pe garantie.
Last edited by Archangel80; 26 February 2015, 13:00.
Eu am incredere in tipul de la reprezentanta cu care colaborez- de fiecare a fost impecabil si mi-a schimbat chestii pe garantie la care nici nu visam sa le schimbe (vezi schimbare bord pentru un greieras ). Oricum mi-a zis ca ne uitam impreuna la discuri cand ma duc sa iau masina sa imi demonstreze ca trebuie schimbate.
Cat despre electromotor- teoretic si al meu e in garantie pana in Nov- daca va fi cazul il schimb pana atunci. De 2 ori mi-a chitait masina in 2 dimineti si al naibii ieri si azi nu a mai facut. Sa vedem ce se rezolva la aceasta curatare (el zice ca in timp intra niste apa pe acolo si de aia trebuie curatat).
Ce m-a deranjat totusi...i am spus ca as dori sa verifice si distributia pe banii mei (cat mai e masina in garantie) si mi-a spus ca manopera ar di cam 300- 350 lei- enorm de mult!Dar m a asigurat pe raspunderea lui ca distributia nu are nimic (pe raspundere verbala )
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment