My Chevrolet Spark LS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce sa zic,succes la examene .Cat despre masina,se manifesta super

Comment

Inca 3 cadre la repezeala
      Attached Files

Comment

S-a cam pus praful pe aci',azi am cumparat 5 jante de tabla,la un sper pret,100 de lei toate 5 .Le voi curata si vopsii ,ptr cauciucuri de iarna.Voi pune o poza cu jantele si cateva cu caruta
        Attached Files

Comment

Apropo de accidentul ce l-ai avut..mai stii cat a fost devizul?
          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

In jur de 7000 si ceva de lei,doar piese,fara air-baguri.

Comment

ÃŽţi iei 5 (cinci) cauciucuri de iarnă? Pui în faţă ce-i mai rău? ) Adevărul e că dacă faci pană iarna şi schimbi roata cu cea de vară poţi să iei amendă dacă e zăpadă pe jos...
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

5bucati 100lei?
                Eu am dat 150lei pe 2bucati de logan de origine, tot de pe la dezmembrari.

Comment

@ionescu liviu: Nu nu),doar ca 5 a avut si mi le-a dat pe toate 5 ,n-avea ce sa faca cu ele ,si da,daca e sa iti caute nod in papura,iti gaseste

@VlaD2803: Da,5 bucati 100 de lei,le-am luat de la un tip ce a avut matiz,si i-au ramas astea,si le-a dat sa scape de ele

Comment

Ce noroc "are"unii..auzi,5 la 100 ron..

Comment

Daca ai stii cat am cautat,nu prea se gasesc prin Timisoara ,dar am gasit supermega oferta asta )

Comment

Intretinerea bulinei cum e?Gasesti piese la preturi bune?Imi povestea cineva de piesele de la Matiz..pomana sa zic asa

Comment

E ok din toate punctele de vedere ,sunt multumit per ansamblu ,si multumit ca am scart si intr-a 2-a ),ceea ce nu au restul

Comment

He he,inca una )
                            Attached Files

Comment

Piese ce trebuiesc schimbate : Spoiler,capota,far dreapta,radiator,radiator clima,termocupla,planetara stanga,cap lonjeron,janta stanga,niste bare metalice (foarte scumpe),airbaguri,consola centrala,volan,centuri noi si reprogramate si plasticul de la stalpul central partea sofer

Comment

pacat ca s.a intamplat din nou, de data asta a cui a fost vina?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google