Audi A6 S-line,a 3-a Mea Masina.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Audi A6 S-line,a 3-a Mea Masina.

Salut,sa va prezint si a 3-a masina din familie.Este vorba de un Audi a6 s-line,motorul este de 3.5 diesel,cutie automata,navigatie,piele,si alte bla bla-uri.Masina are 35.000 de km pana acum,si nu am avut nici un fel de probleme .Atasez cateva poze,sunt facute noaptea,si zapada,si cu un telefon de rahat,voi revenii cu alte poze mai bune curand
    Attached Files

Apropo, nu exista motor 3.5 diesel pe audi. Poate de 3.0 V6.

Comment

Acum am vazut ca am scris 3.5 ..Am gresit,da,e 3.0

Comment

e masina unchiului sau a matusii ?

daca asta are 35.000 km ....inseamna ca e bine
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Eu mai umblu cu ea,dar numai pe aici prin zona,si rar la drum mai lung

Comment

E frumoasa, cam ce consum are?

Comment

Pai mers normal,undeva la 12 13 in oras,si 9 in afara .La 240 aveam pe bord consum de 19 )

Comment

Ai 20 de ani.
                Usor cu aia 240 km/h.

Comment

Originally posted by fRs View Post
                  Eu mai umblu cu ea,dar numai pe aici prin zona,si rar la drum mai lung
                  si cand te-ai trezit...era dimineata si ningea....
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

@nikyza: Nu te gandii ca merg asa mereu ),era doar un test,+ ca eram pe autostrada

@Thejock3r: ieczact

Comment

penibile pozele... de-a dreptul penibile.
                      arata de parca le-ai facut la o masina ce statea pe strada in fuga ca sa nu te vada proprietarul ca ii faci poze
                      Sunt curios si eu ce poate un AWD de asta pe vremea asta nu iti faci timp intro zi sa ma plimbi si pe mine,chiar ma pasioneaza la maxim modelul asta de audi...
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Va multumesc dragi colegi,sunteti de vis !.Daca n-ar fi masina mea,as mai pune-o pe forum ?.Pozele stiu ca sunt penale,si nu era inzapezita..era lasata de 5 minute asa,si am zis sa-i dau vro 3 cadre la repezeala.Am zis ca voi revenii cu alte cadre mai reusite.La interior,cum era intuneric,telefon de rahat,nu se intelegea nimic din poze

@Cristi_Xp: Daca imi dezapezesc astia strada,sa pot ajunge,ca eu stau intr-o comuna,dau o fuga la intalnire,si ai sa vezi ce poate
                        Last edited by fRs; 9 December 2012, 13:03.

Comment

Inchidem aici topicul.
                          Temporar, conditionat de livrarea pozelor!

Asta ca sa intram in rand cu tiparul clasic al topicurilor din aceasta arie.
                          Si, dupa aceea, comentam masina, modificarile aduse sau care vor fi aduse.

Alte comentarii nu isi au rostul aici.

Asadar, te astept cu un PM (sau catre alt coleg moderator) in momentul in care ai pozele cu pricina. Poze clare: interior, exterior, km bord!
                          Last edited by 77sky; 9 December 2012, 13:30.
                          Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google