Am revenit cu thread-ul..Deci,am un Audi a6 S-line,motor 3.0,cutie automata,jante Oz sport racing.De masina sunt foarte mandru si multumit .Atasez si pozele,voi face pe lumina
Audi A6 S-Line
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Sobo poate nu stiai,dar Frs are un logan, spark si acest magnific Audi A6...Culmea la celelalte masini sunt poze destul de clare pe zi frumos....la acest Audi se strica brusc aparatu si face blurat)
Mai bine te rezumai la Logan si Spark ca sa nu cazi in penibil.....Oricum multi km fara probleme la masinile care le conduci....
Off : Mi-a venit acum o idee: Ori tu lucrezi la Rent -a car si distribui masini? si cand trebuie sa distribui vreo masini mai scumpa ,pac o poza )))Last edited by Cristyano; 13 December 2012, 01:03.
Comment
-
De ce aici?fiindca e sectiune de my ride,avand in vedere ca mai am 2 masini prezentate,m-am gandit sa o prezint si pe asta,dar vad ca n-am cu cine,rog un moderator sa stearga acest thread !
@Crystiano: Fa tu poze mai bune pe intuneric cu un rahat de telefon
Comment
-
Originally posted by fRs View Post77Sky,jur ca esti culmea,nu inteleg despre ce kilometraj e vorba,si lol,e aceeasi...
Am scris ceva in topicul anterior inchis! Nu ai respectat si l-ai deschis pe acesta.
In primul post de acolo scriai ca are 35 kkm rulaj.
Aici, intr-una din poze vad 6 cifre ale km, serie ce debuteaza cu...1!
Ma crezi cumva clown ?!?
Daca nu vii cu precizari, inclusiv cu acele poze ale bordului, CLARE, nu cu telefon, te voi "premia" pentru circaria asta!
Termen: 48 de ore (asta pentru ca e zapada in zona)Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Ca sa va fac claritati,in postul anterior vroiam sa zic ca a fost luata cu 35.000 de km la bord,dar m-am facut inteles ca ea inca are 35.000,ei bine,nu,are aproape 157.000,cat despre aceste poze,sunt facute noaptea,cu un telefon,am spus ca voi revenii cu poze facute ziua..sper ca vor iesii mai clare,alt mijloc in afara de telefon nu am !,in fine,nu are rost,rog un moderator sa stearga thread-ul !
Comment
-
O mica psihanaliza
- personaj de varsta frageda, 20 anisori (poate, nu se stie cu adevarat), ce se ascunde sub un pseudonim
- prezinta in mod repetat bunurile sale, desi este putin probabil sa le aiba, datorita varstei, exprimarii si contextului
- in mod invaziv si opulent este expusa aceasta presupusa a 3-a masina, desi cuvantul a 3-a, efectiv nu era necesar, ci doar pentru a ne sublinia faptul ca dumnealui detine o multitudine de alte presupuse bunuri.
Diagonistic: mincinos frecvent.
Totusi, vezi sa nu o dai in mitomanie, caci mai doar un singur pas.
Contra spuselor mele: fa un printscreen cu talonul audi-ului, al spark-ului si al loganului.
Comment
Comment