Audi A6 S-Line

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Audi A6 S-Line

Am revenit cu thread-ul..Deci,am un Audi a6 S-line,motor 3.0,cutie automata,jante Oz sport racing.De masina sunt foarte mandru si multumit .Atasez si pozele,voi face pe lumina
    Attached Files

Sa inteleg ca aceasta e alta masina ?!?
    Prima avea kilometraj compus din 5 cifre, acesta arata 6.
    Ori nu vad eu bine

Spuneam ceva de poze clare, astea intr-adevar sunt crystal-clear!
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

77Sky,jur ca esti culmea,nu inteleg despre ce kilometraj e vorba,si lol,e aceeasi:|,uitete ca e pozata in acelasi loc ,nu va inteleg,de ce as mai prezenta-o daca n-ar fi a mea?:|

Comment

Confirm cele afirmate de 77sky in celalalt post spuneai ca are doar 65 000 km sa intelegem ca ai mai facut cateva drumuri de Germania si asa a ajuns sa aiba 156 546 km ???
        Last edited by Nytro; 13 December 2012, 00:38.

Comment

77sky se refera la kilometrajul masinii (logic)....in pozele de mai sus pare ca are 1xx xxx km In cealalta prezentare zici ca are 35 000 km...deci?..e masina unchiului/prietenului...mai bine ziceai asa...
          Last edited by Cristyano; 13 December 2012, 00:43.

Comment

Mda ...(10 caractere).Data viitoare cand imi mai trec prin mana masini, le fac si eu poze si le pun pe forum ).
            Off topic: Ce ma oftic, ca acum 4 luni am avut timp de 3 zile pe mana un Cayenne alb.
            sigpic

Comment

Nu inteleg o chestie. Este vw forum, audiclub, de ce nu o prezinti acolo? De ce tocmai pe LoganClub, care-i smecheria ca nu ma prind?
              Cumpar volan de Duster

Comment

Ce bine se asorteaza masina nemteasca de 20 000 euro cu trening chinezesc...iti mai lipseste doar pachetul de seminte si manele in difuzoare (a se vedea pozele 7 si 9)

Comment

Sobo poate nu stiai,dar Frs are un logan, spark si acest magnific Audi A6...Culmea la celelalte masini sunt poze destul de clare pe zi frumos....la acest Audi se strica brusc aparatu si face blurat)
                  Mai bine te rezumai la Logan si Spark ca sa nu cazi in penibil.....Oricum multi km fara probleme la masinile care le conduci....

Off : Mi-a venit acum o idee: Ori tu lucrezi la Rent -a car si distribui masini? si cand trebuie sa distribui vreo masini mai scumpa ,pac o poza )))
                  Last edited by Cristyano; 13 December 2012, 01:03.

Comment

De ce aici?fiindca e sectiune de my ride,avand in vedere ca mai am 2 masini prezentate,m-am gandit sa o prezint si pe asta,dar vad ca n-am cu cine,rog un moderator sa stearga acest thread !

@Crystiano: Fa tu poze mai bune pe intuneric cu un rahat de telefon

Comment

Originally posted by fRs View Post
                      77Sky,jur ca esti culmea,nu inteleg despre ce kilometraj e vorba,si lol,e aceeasi...
                      Constat ca mai iei si peste picior...

Am scris ceva in topicul anterior inchis! Nu ai respectat si l-ai deschis pe acesta.
                      In primul post de acolo scriai ca are 35 kkm rulaj.
                      Aici, intr-una din poze vad 6 cifre ale km, serie ce debuteaza cu...1!

Ma crezi cumva clown ?!?

Daca nu vii cu precizari, inclusiv cu acele poze ale bordului, CLARE, nu cu telefon, te voi "premia" pentru circaria asta!

Termen: 48 de ore (asta pentru ca e zapada in zona)

Comment

@77Sky: Te rog,sterge thread-ul,nu are nici un rost,cine ma cunoaste personal,stie ce masini am !
                        Last edited by fRs; 13 December 2012, 01:08.

Comment

Nu se sterge nimic!

Te astept cu acele clarificari!

Daca ai chef de glume, cauta alt loc de distractii.

Comment

Ca sa va fac claritati,in postul anterior vroiam sa zic ca a fost luata cu 35.000 de km la bord,dar m-am facut inteles ca ea inca are 35.000,ei bine,nu,are aproape 157.000,cat despre aceste poze,sunt facute noaptea,cu un telefon,am spus ca voi revenii cu poze facute ziua..sper ca vor iesii mai clare,alt mijloc in afara de telefon nu am !,in fine,nu are rost,rog un moderator sa stearga thread-ul !

Comment

O mica psihanaliza
                              - personaj de varsta frageda, 20 anisori (poate, nu se stie cu adevarat), ce se ascunde sub un pseudonim
                              - prezinta in mod repetat bunurile sale, desi este putin probabil sa le aiba, datorita varstei, exprimarii si contextului
                              - in mod invaziv si opulent este expusa aceasta presupusa a 3-a masina, desi cuvantul a 3-a, efectiv nu era necesar, ci doar pentru a ne sublinia faptul ca dumnealui detine o multitudine de alte presupuse bunuri.
                              Diagonistic: mincinos frecvent.
                              Totusi, vezi sa nu o dai in mitomanie, caci mai doar un singur pas.

Contra spuselor mele: fa un printscreen cu talonul audi-ului, al spark-ului si al loganului.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google