If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Masina are 35.000 de km pana acum,si nu am avut nici un fel de probleme"
Asta spuneai in celalalt post acuma chiar ne iei de fraieri???
Nu aveam cum sa intelegem altceva decat ceea ce ai spus tu folosind cuvintele tale
Rog moderatorii sa ia masuri
pana una alta eu astept o tura cu ea prin zapada !
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
)..Lasati-l ma ca isi ia jucariile si pleaca.Fiti si voi mai ingaduitori.Poate omu i-a furat masina lu cumnatu' cand a venit la sor'sa si a tras o fuga sa ii dea 3 poze.
Ba daca ne plimbi cu masina, vin si eu tocmai de la Bucuresti sa ma plimb cu acest A6.
Sa fac si eu poze la bmw ?? Nu de alta, dar loganul e la terapie intensiva, schimbare de supape ))) Mi se pare putin penibil, prima masina, a doua masina...a 8'a masina :|
Ca sa va fac claritati,in postul anterior vroiam sa zic ca a fost luata cu 35.000 de km la bord,dar m-am facut inteles ca ea inca are 35.000,ei bine,nu,are aproape 157.000,cat despre aceste poze,sunt facute noaptea,cu un telefon,am spus ca voi revenii cu poze facute ziua..sper ca vor iesii mai clare,alt mijloc in afara de telefon nu am !,in fine,nu are rost,rog un moderator sa stearga thread-ul !
in threadul anterior scrie destul de clar: Masina are 35.000 de km pana acum (postat pe 9 decembrie) tu in 4 zile ai reusit sa faci 120.000k? poate doar daca te deplasai cu viteza lumini reuseai asta
)..Lasati-l ma ca isi ia jucariile si pleaca.Fiti si voi mai ingaduitori.Poate omu i-a furat masina lu cumnatu' cand a venit la sor'sa si a tras o fuga sa ii dea 3 poze.
Ba daca ne plimbi cu masina, vin si eu tocmai de la Bucuresti sa ma plimb cu acest A6.
merita drumul, doar te dai cu un s-line!
Last edited by nicu_rcn; 13 December 2012, 13:07.
Reason: Automerged Doublepost
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment