Audi A6 S-Line

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"Masina are 35.000 de km pana acum,si nu am avut nici un fel de probleme"
    Asta spuneai in celalalt post acuma chiar ne iei de fraieri???
    Nu aveam cum sa intelegem altceva decat ceea ce ai spus tu folosind cuvintele tale
    Rog moderatorii sa ia masuri

Comment

pana una alta eu astept o tura cu ea prin zapada !
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Vin eu cu aparatu Cristi . Te si filmez )

Frs: Esti din Tm , Scoate masinuta si hai sa iti fac eu poze . Si pe timp de noapte inca . Ti le pun si in rama daca vrei .

Cezar , 77Sky , merita ?
        sigpic

Comment

frs, lasa-mi adresa pe privat, am aparat foto, facem o sedinta mica.

pentru un show de genul asta altii si-o luau urat, dar nah

Comment

)..Lasati-l ma ca isi ia jucariile si pleaca.Fiti si voi mai ingaduitori.Poate omu i-a furat masina lu cumnatu' cand a venit la sor'sa si a tras o fuga sa ii dea 3 poze.
            Ba daca ne plimbi cu masina, vin si eu tocmai de la Bucuresti sa ma plimb cu acest A6.
            sigpic

Comment

Sa fac si eu poze la bmw ?? Nu de alta, dar loganul e la terapie intensiva, schimbare de supape ))) Mi se pare putin penibil, prima masina, a doua masina...a 8'a masina :|

Comment

Celor din timisoara,voi fi prezent duminica in fata stadionului,la intalnire,puteti venii,si facem si sedinta foto

@Cezar: Done,voi face
                Last edited by fRs; 13 December 2012, 12:41.

Comment

Fac pariu ca " Nici una din cele 3 masini nu e pe numele lui si nici pe adresa din buletin"
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

@ floNZN: Spark-ul e pe firma,audi-ul e pe numele meu,si loganul pe al lui tata ;)

Comment

"VREM" sa vedem
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Originally posted by fRs View Post
                        Ca sa va fac claritati,in postul anterior vroiam sa zic ca a fost luata cu 35.000 de km la bord,dar m-am facut inteles ca ea inca are 35.000,ei bine,nu,are aproape 157.000,cat despre aceste poze,sunt facute noaptea,cu un telefon,am spus ca voi revenii cu poze facute ziua..sper ca vor iesii mai clare,alt mijloc in afara de telefon nu am !,in fine,nu are rost,rog un moderator sa stearga thread-ul !
                        in threadul anterior scrie destul de clar: Masina are 35.000 de km pana acum (postat pe 9 decembrie) tu in 4 zile ai reusit sa faci 120.000k? poate doar daca te deplasai cu viteza lumini reuseai asta

Originally posted by Pacco View Post
                        )..Lasati-l ma ca isi ia jucariile si pleaca.Fiti si voi mai ingaduitori.Poate omu i-a furat masina lu cumnatu' cand a venit la sor'sa si a tras o fuga sa ii dea 3 poze.
                        Ba daca ne plimbi cu masina, vin si eu tocmai de la Bucuresti sa ma plimb cu acest A6.
                        merita drumul, doar te dai cu un s-line!
                        Last edited by nicu_rcn; 13 December 2012, 13:07. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

Canta la alta masa frs =)
                          Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

Asteptam poze mai clare dupa intalnire...Ce va tot luati de el, poate are dreptate...
                            MY CLA

Comment

@ Prestige: Unii din logan club timisoara stiu masina,dar na,ce sa le faci,daca se incurca omu,gata,nu e masina lui

Comment

cat ai dat pe ea?
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google