Acum 5 ani,am luat-o din germania de la o reprezentanta,a fost masina sotiei lu patronu de acolo,si am dat 18.000 pe ea,am avut si ceva pile pe acolo
Audi A6 S-Line
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
auzi fara nicio suparare..daca tot ai pretentii de "mare barosan" cu 3 masini si nu mai stiu ce alte bunuri..ai putea sa iti cumperi macar un "telefon destept" sau un aparat foto; ca la banii tai sunt sigur ca poti sa renunti la cativa litri de combustibil...
sunt curios cum ai facut tu 18 000 de euro la 20 de ani! poate ma inveti si pe mine nu de alta dar la 26 de ani eu am doar un amarat de sandero cumparat cu banii pe care trebuia sa ii platesc ca si taxa de scolarizare la facultate (5 ani a cate 1000 de euro pe an) plus o diferenta de 4000 de euro pe care mi i-au dat parintii in urma unui imprumut pe 6 ani!!!
restul e NOCOMENT!!!fara
Comment
-
Exact S-line e pachet de dotari, pai zice ca Spark-ul este pe firma, poate este firma parintilor si de acolo se explica de unde a avut bani de el... Ce nu se leaga e ca a aduso in romania acum 5 ani si e pe numele lui de cand avea 15 ani ... in rest mi se pare plauzibilPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Originally posted by Narcisuc20 View PostScuze ca intervin dar masina ar doar pachet interior -exterior de S-line, un S-line pur sange venea insotit si de un motor de 4.2 sau 5.2 pe benzina plus multe altele!
Originally posted by razvan_boss View Postmasina asta e cheala nu are fata de S-line....Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu am zis ca e pe numele meu de cand aveam 15 ani ),am trecut-o cand am luat permisul .Cat despre aparatul foto discutat,nu-mi trebuie..la cate poze fac eu,mi-e suficienta camera de la nokia.Si e o diferenta mare intre un Audi A6 S-line,si Audi S6.
@Cristi_Xp : E greu tare sa te informezi,si a6 s-line mai are ceva diferit de a 6-le normal,si anume modul "sport",apropo,sa vii duminica la intalnire,la un paharel de vorba,nu-s per convins,dar o sa fiu acolo,daca nu merg la munca ,oricum,am sa anuntLast edited by fRs; 13 December 2012, 19:29.
Comment
-
n-are niciun mod sport S-lineu , sunt doar niste dotari in plus care arata misto...performante pauza...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
da , S-ul ala vine de la Summer sau standard... iar W de la Winter din cate imi amintesc )
o gramada de cunoscatori )
Cutia automata stie kickdown,deci I se rupe fix de modul tau sport , retrogradeaza dupa cum vede ce ii ceri tu.Last edited by Cristi_Xp; 13 December 2012, 19:45.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment