If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
abia acum am terminat de schimbat distributia, iar axa inca nu am montat-o deoarece trebuie sa dau jos motorul, sau chiuloasa.
momentan ma bucur de masina mai ales ca o folosesc in fiecare zi, vineri montez noua evacuare si apoi drumuri lungi si multe si pe urma mai vedem si cu axa nebuna
multumesc kojak.
la masina nu am mai facut nimic din cauza altora care sunt neseriosi, galeria de evacuare e la modificat de vreo trei saptamani dar nici macar nu s-a uitat la ea, axa 271 este de vanzare pt a face loc alteia.
de cand il bat eu la cap pe alin sa facem treaba asta, in fiecare zi imi zice ca sunt stresant )))) a albit saracu.
vedem ce ne rezerva saptamana viitoare
Ieri s-au montat serpii se simt fff bine mai ales la mers linistit parca e alta masina dar si sus in ture e mai destupata
Axa de 263 de grade a ajuns la mine in sfarsit. Pe cea de 271 am dat.o saptamana trecuta,si imi trebuie neaparat o clapeta mai mare de acceleratie.
Ce ambreiaj imi recomandati intre luk si sachs original de la piesenet pentru 1.4 8v?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment