Dupa ceva timp pe forum, am decis sa fac si eu o prezentare frumoasa a utilajului, pe care multi il cunosc deja.
Pe scurt, e vorba de un Renault Symbol 2007. 1.4 8V de la mama lui turcoaica, ce in zilele noatre are ca inima 1.6 K7J.L-am achizitionat de nou si pana in zilele noastre a trcut prin mai multe etape.
In prezent se prezinta cam asa:
1.6 8V K7J cu soft de la DIMSPORT
amortizoare scurtate si intarite + arcuri VMAXX 60/60mm
sistem franare fata de la echiparile bicorp dci(260mm ventilat)
jante wolfrace prolite + anvelope Toyo T1R
o noua vopsea(WR MICA PEARL BLUE) by Subaru
schimbata iluminarea interioara (ceasuri + consola)
Prea multe nu se pot spune, a trecut prin diverse faze, emotii, dezamagiri, etc.Daca candva vizam sa fuga, sa traga, acea era a apus, acum imi place sa fie silentioasa si fara alte probleme tehnice.
Mereu primeste consumabile de cea mai buna calitate.
Cam atat ma ajuta inspiratia in acest moment, de amintit doar ca urmeaza sa primeasca la iesirea din iarna o suspensie reglabila de la VMAXX + mici retusuri la capitolul antifonare/etansare etc.
Pe scurt, e vorba de un Renault Symbol 2007. 1.4 8V de la mama lui turcoaica, ce in zilele noatre are ca inima 1.6 K7J.L-am achizitionat de nou si pana in zilele noastre a trcut prin mai multe etape.
In prezent se prezinta cam asa:
1.6 8V K7J cu soft de la DIMSPORT
amortizoare scurtate si intarite + arcuri VMAXX 60/60mm
sistem franare fata de la echiparile bicorp dci(260mm ventilat)
jante wolfrace prolite + anvelope Toyo T1R
o noua vopsea(WR MICA PEARL BLUE) by Subaru
schimbata iluminarea interioara (ceasuri + consola)
Prea multe nu se pot spune, a trecut prin diverse faze, emotii, dezamagiri, etc.Daca candva vizam sa fuga, sa traga, acea era a apus, acum imi place sa fie silentioasa si fara alte probleme tehnice.
Mereu primeste consumabile de cea mai buna calitate.
Cam atat ma ajuta inspiratia in acest moment, de amintit doar ca urmeaza sa primeasca la iesirea din iarna o suspensie reglabila de la VMAXX + mici retusuri la capitolul antifonare/etansare etc.
Comment