Alexcump felicitari pentru masina ,sa o stapinesti sanatos, fratele meu are si el un accent 1.6 GLS din 2007 , pana acum fara probleme (si o forjeaza nu gluma ) . Multi km fara incidente
Printre Voi Si Un ACCENT
Collapse
X
-
Merge bine masinuta n-am nici o problema. Am pus masina aici ca aveam cont si ca eram 80% sa imi iau logan dar daca cei de acolo nu au vrut asta e. Mie mi-a placut aici la voi si am zis sa postez. Sa ne rezumam la masina.
Va multumesc tuturor as vrea folie xenon si jenti dupa aia ma mai gandesc..
Comment
-
Uite asa au mai trecut 5000 de km fara nici o problema. Doar cu unele mici pete pe tapiterie
Comment
-
Am mers cu 1.5 dci 110 cai. Motorul este fenomenal..Pur si simplu cu a 2 a si cu a 3 a te baga in scaun de nu te vezi !!..Are un cuplu de invidiat..Top speed pe auto-soarelui, 200 km/h.
In rest masina este jalnica..Nu este rigida precum loganu, dar e naspa rau si mica cu draci in interior si fara pic de gust.
Tapiterie bej !!!..Masina avea 10 mii km si tapiteria era deja varza...Ma mir ca nu au facut o alba.
Comment
-
Mie mi-a placut 1.5 crdi la condus.
Motoru si transmisia sunt printre cele mai bune si sta bine pe drum la 130-150 (mai bine ca Loganu).
Pacat ca vine echipata cu rotile de 14 (?) fac discordanta mare cu restu' masinii.
In rest daca nu pica directia sau telescoapele e OK, masina buna in banii astia.
Comment
-
-
Am avut ocazia sa merg si eu cu noul Accent, al unei rude, motorizare diesel . Placut impresionat de finisajul interior , dar acord un minus spatiului interior in care eu stau ceva mai inghesuit . Pe drum se comporta bine, chiar mi sa parut ceva mai flexibila in suspensi fata de Logan , iar motorul ma facut sa-l vreau pe loganasul meu , . Ca rezumat, orice masina pana in 20 k euroi , are plusuri si minusuri, in functie de "gustul" fiecaruia ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Comparativ cu alte masini din clasa ei!Vorbeam cu un baiat de la Receptie de la Hyundai si-mi zicea ca Accentul este extrem de instabil pe curbe si aveau o gramada cu probleme!D-aia nu am luat Accent, ca ma batea gandul!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos.Mereu am avut o oarecare simpatie pentru modelele Hyundai.Am mers si eu cu un Accent ,bine,nu 1.6 16v,si sa stii ca mi-a placut.Bv ai facut o alegere buna.Sa nu-ti para rau ca nu ai de ce..Numai bine.
PS:Eu cred ca cei care spuneti ca ati mers cu Accent si a fost deloc impresionat ori n-ati mers,ori spuneti asa doar ca sa va aflati in treaba.
@darksid3: nu fa comparatie intre accent si chev-ul tau.Decat Logan merge mult mai bine.Last edited by Pacco; 10 October 2008, 10:17.sigpic
Comment
Comment