Originally posted by rudy_grf
View Post
Dacia SuperNova Clima
Collapse
X
-
Tinand cont ca am vazut si masina pe..patru...asa...o sa fiu scurt si la obiect!
1. Tabla e in stare foarte buna. Apreciez asta.
2. Vopseaua este buna. Apreciez asta.
Bad news
3. Prea mult alb la interior + galben + leduri ale caror culoare nu se potrivesc cu albul masinii ( incearca sa pui leduri albe in usoara combinatie cu albastru ) si sa nu iti "sparga ochii"
4. Ar trebui sa faci interiorul stoc cum era, ca sa ai un contrast bun pentru albul masinii. Este loc de mai bine, nu o mai umple cu briz briz-uri, ca e pacat de masina.
Spor!Last edited by andrei_mircea; 14 October 2013, 20:51.My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
salut, ohohoho..... ce rotii mi ai pus))) de unde am eu banii... alea face mai mult ca masina. si aia cu bandourile negre, cum a fost odata, misto o sa ma gandesc .
acum voi face interior totu alb si bordu alb complet. poate fac si bandourile negre la loc, ca parca arata masina mai mare.=AsR aRt=
Comment
-
salut uitati aici . la mine va fi complet si partea de jos deja o am e facuta .Attached Files=AsR aRt=
Comment
-
e stok sunt vopsite . putin aluneca nu mult.....https://www.youtube.com/watch?v=qEph6DSx9bs interior 2 90%=AsR aRt=
Comment
-
=AsR aRt=
Comment
-
Frumoasa masina, dar mai ai de lucrat la ea .
Comment
-
Comment
Comment