De la cate "calduri" au fost, cred si eu
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Pentru 30 de lei cat costa un cheder nou de usa dacie 1310 nu cred ca merita sa te chiniu. Plus ca mai mult ca sigur chederele de pe rabla sunt coapte, deformate etc si o sa te chinuie la montatul sub capota.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Stii Florin ca vreau sa minimizez costurile. Am fost in targ la Vitan intr-o zi sa cumpar acel cheder si, unde am intrebat, nu aveau. Asa ca merita sa fac o incercare cu acel cheder de la rabla; daca nu e bun, mai caut.
Originally posted by Aleexalex View PostMulti km fara incidente
Comment
-
Nici eu nu sunt adeptul aruncatului cu bani ... dar in unele situatii e mai bine asa. Inainte de a da jos chederul de pe rabla verifica-i elasticitatea. Daca nu este suficient de elastic nu va amortiza nimic iar capota fata tot ca o conserva sa suna.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
In urma cu ceva timp, am resetat computerul de bord la 988 km.Azi, am ajuns la 1088 km; consumul pe cei 100 de km a fost de 9,5 litri, cu mers doar in oras.Din pacate, nu am putut face poze, pentru ca trebuia sa opresc in trafic si nu aveam unde, incurcam circulatia.Acum am 1099 km.La 1100 km o sa resetez computerul si voi reveni cu consumul pe 100 km extraurban, intrucat voi pleca la bunici.Pana atunci, am nevoie de un sfat cu privire la poza atasata.Cu ce as putea lipi grila de bara, astfel incat sa nu se mai dezlipeasca?Attached Files
Comment
Comment