Cer ei 141 de Euro + TVA pe o bucată de polistiren, aşa că de ce să te mai miri de 100 de Euro pentru o cotieră...
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
@Crs. Sandel - Spune-mi, te rog, cat a costat aceasta cortiera, de unde ai luat-o si daca se potriveste pe Logan din 2011, varianta de echipare E0 (nu am tavita dintre scaune).
Daca se potriveste, te incumeti sa imi montezi si mie la masina? Iti fac oferta maaaaare la asigurarea RCA. Multumesc...
Comment
-
Originally posted by daniel895cfr View Post@Crs. Sandel - Spune-mi, te rog, cat a costat aceasta cortiera, de unde ai luat-o si daca se potriveste pe Logan din 2011, varianta de echipare E0 (nu am tavita dintre scaune).
Daca se potriveste, te incumeti sa imi montezi si mie la masina? Iti fac oferta maaaaare la asigurarea RCA. Multumesc...
Am dat 200 lei pe ea.In mod normal ar trebui sa se potriveasca pentru ca cotiera de Logan 2 vine si cu tunelul median in pachet.Tunelul e confectionat in partea din spate astfel incat sa poti monta cotiera de Logan 2. Acum sunt in sesiune, mai am putin si termin.Dupa ce termin, vorbim si vedem cum te ajut.
Originally posted by jonnie007 View Posto sa te rog sa faci niste poze dupa ce le pui pe pozitie!
Comment
Comment