Naspa. Depinde si de taximetrist. Daca omul si-a recunoscut vina, nu a fost cu gura mare si a cooperat, de ce sa-l arzi?
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Important este ca nu sunt victime fierul se repara. E bine ca v-ati inteles. A fost amabil ca ar fi avut suspendat permisul 30 zile si o amenda de 3-4 puncte. Ai fost atent la amiabila sa fie completata citet cu data la care s-a petrecut incidentul, ca sa nu ai probleme apoi cu asiguratorul.
Comment
-
Nasol...dar stai linistit ca se repara , la cine ai Casco ?
Bara , aripa , farul sunt elemente ce trebuie obligat schimbate , mai raman stricaciunile sub aceste trei elemente.
Sa nu uiti sa ceri in service sa-ti refaca geometria.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostImportant este ca nu sunt victime fierul se repara. E bine ca v-ati inteles. A fost amabil ca ar fi avut suspendat permisul 30 zile si o amenda de 3-4 puncte. Ai fost atent la amiabila sa fie completata citet cu data la care s-a petrecut incidentul, ca sa nu ai probleme apoi cu asiguratorul.
Originally posted by prometheus View Postla cine ai Casco ?
Bara , aripa , farul sunt elemente ce trebuie obligat schimbate , mai raman stricaciunile sub aceste trei elemente.
Sa nu uiti sa ceri in service sa-ti refaca geometria.
Casco am la Allianz Tiriac. Clar trebuie schimbate acele elemente, si sa ai tot ce trebuie, nu cred ca poti indrepta aripa, la bara s-au rupt clemele de prindere, grila este iesita din cleme, proiectorul pe partea dreapta e afectat. Acum, sa vedem ce se mai gaseste pe interior, plasticul care e deasupra rotii, bazinul acela care absoarbe vaporii de benzina(mersi einstein1984) - astea la prima vedere.
A zis baiatul care mi-a facut dosarul ca va fi realizata si geometria, apoi, daca sunt probleme, va trebui realizata o noua constatare.
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostAm zis sa fiu om si sa nu i se ia permisul pentru 90 zile, pentru ca asta e meseria lui.Originally posted by aris86 View PostA fost amabil ca ar fi avut suspendat permisul 30 zile si o amenda de 3-4 puncte.
Da' macar ti-a platit "amenda" ca sa ai de spaga pentru baietii de la vopsitorie, drumuri pana la service si bani de taxi pana cand e gata masina ta?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Daca zici ca sunt 60 zile, asa o fi
A zis ca daca am nevoie de taxi, se ofera sa ma ajute. Nu m-am gandit la banii cheltuiti pe transport, la timpul pierdut si la alte costuri aferente deplasarilor mele la service. Important e ca sunt bine, ca masina se va repara fara batai de cap din partea mea(asa sper), restul prea putin conteaza.
Comment
-
Meridian Sud. Pe parte de caroserie sunt ok si o vopsesc repede. Nu e nevoie de spaga, oricum or sa umfle ei destul de mult manopera si piesele: bara e aproximativ 1600 ron, aripa e si aia vreo 800 ron plus, farul e scump si ala: 1000 ron, proiectorul si altele. Sunt curios cat din pagube va plati euroins? Pana la urma e bun la ceva si casco.
Comment
Comment