If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cheia e compatibila cu chipul ... dar stii cat costa un chip nou? Sau cat te costa calibrarea chipului pe masins? ... in czul in care nu stiam pe cheile de la modelele noi sunt stocati inclusiv nr de km. iar configurarea cheii o faci doar in reprezrntanta.
Bafta.
Nu ma pricep, tocmai din aceasta cauza am intrebat aici pe forum, pt ca sunt oameni care stiu.Ar trebui sa ma interesez la un atelier de realizat/modificat chei, nu?
sall. Cautand pe net si mergand in Targ Vitan, m-am decis asupra achizitionarii unor cauciuri Motrio. Nu stiu denumirea completa. Ce parere aveti despre aceasta firma?
La cat ai zis tu ca ai sa circuli cred ca e ok! dar, eu sincer nu mi-as lua motrio...macar sava sau debica! sunt diferente mari intre anumite marci in ceea ce priveste comportamentul pe zapada, polei/gheata etc! eu am avut good year ug 7+ pe octavia si era ca un tanc (fara nicio exagerare)!
pe logan am continental ts 830 si michelin alpin a 4 , toate 4 luate in 2011...in iarna 2011-2012 am pus pe fata conti si tragea foarte foarte bine! iarna 2012-2013 am pus michelin pe fata...concluzia : nu trag asa bine precum conti!
Motrio sunt fabricate in 2013, iar profilul lor este unul care avantajeaza pe zapada. Cum am zis, nu merg mult iarna si nici bani prea multi nu vreau sa dau pe cauciucuri, dar daca spuneti ca Motrio nu sunt chiar asa de bune, mai caut
Debica Frigo 2 fac parte din gama entry level , daca zici ca nu o sa faci multi kilometri si nici sa investesti cine stie cat pe gume de iarna...sunt bune si astea
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
bridgestone clar! atentie la dot!!!! sa fie 2013!!! vezi ca alea la 183 sa nu aibe dot vechi! oricum daca le iei online l;e verifici inainte sa dai banu la curier...eu asa am facut!
dezavantaju la astea luate online e ca nu ai montaj moaca! care mai e in jur de 70-100 de lei! dar dacia are ceva promotii de 2 pe an la schimb anvelope si depozitare cu vreo 65 de lei toata scofala!
(mi-au venit si mie alea de praf, astept sa vina toamna sa le montez)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment