If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cristi, fiindca thread-ul tau e in categoria My Ride, iti sugerez, dat fiind faptul ca ai montat si antifurturile, sa mai faci o sedinta foto cu masina ta ca e pacat sa ramana cu fotografiile de la inceput in care parca nu e completa, se vede ca ii lipseste ceva, acel ...quelque chose ar spune unii
Eu zic ca merita un set de fotografii in care sa o pui cu adevarat in valoare !
"Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Vineri(18 octombrie 2013) am montat placutele cu numere definitive.
Astazi(21 octombrie) am montat cauciucurile de iarna( Sava eskimo S3+).
Pret cauciuc: 214 lei
Montaj:60 lei.
Tot astazi, a primit prima ei spalare.
Cristi, fiindca thread-ul tau e in categoria My Ride, iti sugerez, dat fiind faptul ca ai montat si antifurturile, sa mai faci o sedinta foto cu masina ta ca e pacat sa ramana cu fotografiile de la inceput in care parca nu e completa, se vede ca ii lipseste ceva, acel ...quelque chose ar spune unii
Eu zic ca merita un set de fotografii in care sa o pui cu adevarat in valoare !
O sa revin cu poze. Cu capacele montate pe roti arata altfel
Last edited by Crs. Sandel; 21 October 2013, 11:01.
Reason: Automerged Doublepost
D-abia acum ai udat-o?
Unde ai spalat-o, ca eu nu stiu unde sa ma mai duc.
O data la 3 saptamani o spal. Acum, depinde si de cat de murdara este, ca o spal si la 2 sapt.
Am spalat-o undeva pe la Real-Vitan, aproape de capatul autobuzului 202, daca stii
Eu nu am vazut nicio agitatie. Spala bine, sunt multumit de ''lucrare''. E un service auto cu fatada rosie si cu 3 intrari la spalatorie. Exteriorul a costat 10 lei.
Cum e recomandat sa depozitez cauciucurile? O sa le tin pe balcon si nu stiu cum sa le asez, unul peste altul, unul langa altul, sa introduc cauciucul individual intr-un sac. Din ce am citit, e bine sa le pun unul langa altul, adica vertical.
Last edited by Crs. Sandel; 21 October 2013, 11:45.
Reason: Automerged Doublepost
Agitatie in sensul ca am vazut ceva masini la coada sa spele (sau asa am prins eu cand treceam pe acolo).
Eu cauciucurile de 2 ani de zile le tin asa: fiecare intr-un sac si depozitate unul peste altul la loc racoros si nu am avut probleme pana acum.
Cum e recomandat sa depozitez cauciucurile? O sa le tin pe balcon si nu stiu cum sa le asez, unul peste altul, unul langa altul, sa introduc cauciucul individual intr-un sac. Din ce am citit, e bine sa le pun unul langa altul, adica vertical.
Recomandat este sa le depozitezi ca in imaginea de mai jos.
Sacul care l-am folosit eu este foarte mare (intra si doua anvelope in el) negru si opac. Eu nu l-am legat, ci doar l-am pus sub cauciuc (sa tina cauciucul gura sacului sa nu se desfaca). Totusi nu sunt atat de pretentioase incat sa le "videzi".
PS: eu le am ca in imaginea de sus-partea dreapta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment