My Sandero 2: 1.2-75Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cristi, fiindca thread-ul tau e in categoria My Ride, iti sugerez, dat fiind faptul ca ai montat si antifurturile, sa mai faci o sedinta foto cu masina ta ca e pacat sa ramana cu fotografiile de la inceput in care parca nu e completa, se vede ca ii lipseste ceva, acel ...quelque chose ar spune unii
    Eu zic ca merita un set de fotografii in care sa o pui cu adevarat in valoare !
    "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
    "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

Comment

• de acord cu Bazil! pune poze la zi cu masinuta! (tonul este imperativ! )
      Keep walking...

Comment

• Originally posted by Crs. Sandel View Post
        Astazi am accesorizat masina cu noi covorase de la Gledring-Slovenia.:
        Te rog sa ma ajuti si pe mine cu un link de unde le-ai comandat.
        Multumesc anticipat
        "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
        "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

Comment

• Salutare dragi cititori.

Vineri(18 octombrie 2013) am montat placutele cu numere definitive.
          Astazi(21 octombrie) am montat cauciucurile de iarna( Sava eskimo S3+).
          Pret cauciuc: 214 lei
          Montaj:60 lei.
          Tot astazi, a primit prima ei spalare.
          Attached Files

Comment

• Originally posted by Bazilman View Post
            Te rog sa ma ajuti si pe mine cu un link de unde le-ai comandat.
            Multumesc anticipat
            De aici le-am cumparat eu http://www.auto100.ro/auto-covorase-...012_15194.html
            Covorasele sunt cele pe care le am in masina, nu cele din poza pe care ti-o afiseaza site-ul.

Originally posted by Bazilman View Post
            Cristi, fiindca thread-ul tau e in categoria My Ride, iti sugerez, dat fiind faptul ca ai montat si antifurturile, sa mai faci o sedinta foto cu masina ta ca e pacat sa ramana cu fotografiile de la inceput in care parca nu e completa, se vede ca ii lipseste ceva, acel ...quelque chose ar spune unii
            Eu zic ca merita un set de fotografii in care sa o pui cu adevarat in valoare !
            O sa revin cu poze. Cu capacele montate pe roti arata altfel
            Last edited by Crs. Sandel; 21 October 2013, 11:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• D-abia acum ai udat-o?
              Unde ai spalat-o, ca eu nu stiu unde sa ma mai duc.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
                D-abia acum ai udat-o?
                Unde ai spalat-o, ca eu nu stiu unde sa ma mai duc.
                O data la 3 saptamani o spal. Acum, depinde si de cat de murdara este, ca o spal si la 2 sapt.
                Am spalat-o undeva pe la Real-Vitan, aproape de capatul autobuzului 202, daca stii

Comment

• Stiu unde zici, la spalatoria aia pe dreapta inainte de intersectie. Si cum spala acolo, ca am vazut ceva agitatie.
                  sigpic

Comment

• Eu nu am vazut nicio agitatie. Spala bine, sunt multumit de ''lucrare''. E un service auto cu fatada rosie si cu 3 intrari la spalatorie. Exteriorul a costat 10 lei.

Cum e recomandat sa depozitez cauciucurile? O sa le tin pe balcon si nu stiu cum sa le asez, unul peste altul, unul langa altul, sa introduc cauciucul individual intr-un sac. Din ce am citit, e bine sa le pun unul langa altul, adica vertical.
                    Last edited by Crs. Sandel; 21 October 2013, 11:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Agitatie in sensul ca am vazut ceva masini la coada sa spele (sau asa am prins eu cand treceam pe acolo).
                      Eu cauciucurile de 2 ani de zile le tin asa: fiecare intr-un sac si depozitate unul peste altul la loc racoros si nu am avut probleme pana acum.
                      sigpic

Comment

• Sacul e legat sau desfacut?

Originally posted by Pacco View Post
                        Agitatie in sensul ca am vazut ceva masini la coada sa spele (sau asa am prins eu cand treceam pe acolo).
                        Nu a fost coada.Poate ai trecut intr-o zi de sambata sau duminica.
                        Last edited by Crs. Sandel; 21 October 2013, 12:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sacul legat si e bine sa fie opac, sau sa pui un carton peste ele.
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by Crs. Sandel View Post

Cum e recomandat sa depozitez cauciucurile? O sa le tin pe balcon si nu stiu cum sa le asez, unul peste altul, unul langa altul, sa introduc cauciucul individual intr-un sac. Din ce am citit, e bine sa le pun unul langa altul, adica vertical.
                            Recomandat este sa le depozitezi ca in imaginea de mai jos.
                            Attached Files
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Sacul care l-am folosit eu este foarte mare (intra si doua anvelope in el) negru si opac. Eu nu l-am legat, ci doar l-am pus sub cauciuc (sa tina cauciucul gura sacului sa nu se desfaca). Totusi nu sunt atat de pretentioase incat sa le "videzi".
                              PS: eu le am ca in imaginea de sus-partea dreapta.
                              sigpic

Comment

• Daca ai roti complete, sunt depozitate corect.
                                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google