Am citit pe forum ca sunt bune, deoarece nu mai intra praf in usi si unii ziceau ca inainte de a le monta, intra vantul pe acolo si se auzea zgomot. In plus, am vazut ca majoritate cu Logan 2 si-au montat si am decis sa fac si eu acest lucru.
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Astazi am accesorizat masina cu noi covorase de la Gledring-Slovenia.Intrucat le-am montat in seara asta, nu am facut si poze, dar voi reveni zilele urmatoare cu poze.
Ca urmare, vand covorasele originale primite de la Dacia cu care am parcurs 100 kolimetri la pretul de 70 ron(130 lei reprezentanta).Cine este interesat, rog sa ma contacteze pe privat.Atasez cateva poze:
Comment
-
Asa de distractie ... asa le aveai asezate si in masina? ... in forma din prima poza?
P.S. Astept o poza cu presurile de la gledring ... mai ales cel de la sofer - sa imi fac o idee daca le cumpar si eu pe astea de sandero sau mai astept - ma intereseaza in primul rand cum se aseaza pe foot rest-ul de la sofer.
Merci
Comment
-
si as vrea sa te mai rog ceva ... daca poti pe desenul meu sa adaugi cateva dimensiuni ale presurilor spate (cele fata e clar ca sunt 100% ca cele de logan - ma refer la cele de la gledring) dar la cele spate sunt curios daca se potrivesc dimensiunile - eventual chiar daca poti o poza cu suprapunerea celor doua covorase (original dacia si gledring)
Merci.Attached Files
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostAsa de distractie ... asa le aveai asezate si in masina? ... in forma din prima poza?
P.S. Astept o poza cu presurile de la gledring ... mai ales cel de la sofer - sa imi fac o idee daca le cumpar si eu pe astea de sandero sau mai astept - ma intereseaza in primul rand cum se aseaza pe foot rest-ul de la sofer.
Merci
Sper ca maine sa revin cu poze( am o zi destul de incarcata) sau cel tarziu vineri.
Originally posted by M.FLORIN View Postsi as vrea sa te mai rog ceva ... daca poti pe desenul meu sa adaugi cateva dimensiuni ale presurilor spate (cele fata e clar ca sunt 100% ca cele de logan - ma refer la cele de la gledring) dar la cele spate sunt curios daca se potrivesc dimensiunile - eventual chiar daca poti o poza cu suprapunerea celor doua covorase (original dacia si gledring)
Merci.
Comment
-
Si eu astept cu interes foto sau dimensiunile. Din ce am cautat/vazut nu m-au convins nici un model sa le cumpar. Le vreau si stil "tavita" si sa acopere perfect partea de sus pe la pedale si piciorul stang.
Multumesc anticipat."Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
"Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."
Comment
-
Originally posted by jonnie007 View Postla ce bani le-ai luat Sandele? cel de la sofer e diferit fata de ce am postat eu la accesorii logan 2?
Originally posted by jonnie007 View Postla ce bani le-ai luat Sandele?
Crs de la ce poate sa vina?? Bineinteles, de la Cristi
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View Post
Din ce stiu, parca asa erau asezate; este posibil sa fie invers asezate presurile la pasagerii din spate.
In fata, le-am avut asezate ca in poza, presul de la sofer are inscriptia Logan pe el.
...
Astept cu nerabdare pozele cu dimensiuni.
MerciAttached Files
Comment
-
Originally posted by Bazilman View PostSi eu astept cu interes foto sau dimensiunile. Din ce am cautat/vazut nu m-au convins nici un model sa le cumpar. Le vreau si stil "tavita" si sa acopere perfect partea de sus pe la pedale si piciorul stang.
Multumesc anticipat.
Vezi aici despre ce e vorba - iar produsele le poti vedea la "Product presentation".
Comment
Comment