Da, sunt cu jante cu tot. Si bine ar fi pentru iarna sa iti iei jante, nu sa stai in fiecare sezon sa dai cauciucurile jos de pe janta si sa le pui pe cele de vara, si invers. Se amortizeaza repede cheltuiala.
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Originally posted by Niki View PostRecomandat este sa le depozitezi ca in imaginea de mai jos.
Multumesc. O poza asemanatoare gasisem si eu pe net.
Originally posted by Pacco View PostDa, sunt cu jante cu tot. Si bine ar fi pentru iarna sa iti iei jante, nu sa stai in fiecare sezon sa dai cauciucurile jos de pe janta si sa le pui pe cele de vara, si invers. Se amortizeaza repede cheltuiala.
Comment
-
se amortizeaza si nu prea
tot trebui sa faci echilibrarea dupa ce folosesti 6 luni un rand de roti . ca exemplu poate spune cineva cat costa echilibrarea cu plumbi aferenti ?
la unele oferte poti face schimbul cu 40 lei . faci echilibrarea cu mai putini bani /?. ps. eu sunt unul care am achizitionat si al doilea rand de jenti pt. iarna de asta pun intrebarea daca am facut o treaba buna sau nu .
Comment
-
Echilibrarea reprezinta corectarea axei verticale a rotii. O roata echilibrata te tine cam 1000 de km dupa care se descentraza. Asadar ... trage tu concluzia daca mai trebui sau nu echilibrata acea roata si a doua si a treiacetc oara.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
-
Originally posted by M.FLORIN View PostEchilibrarea reprezinta corectarea axei verticale a rotii. O roata echilibrata te tine cam 1000 de km dupa care se descentraza. Asadar ... trage tu concluzia daca mai trebui sau nu echilibrata acea roata si a doua si a treiacetc oara.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by Crs. Sandel View PostIti dai seama ca eu nu stiu cum sta treaba cu rotile. Am spus ce mi-au zis altii, care sunt mai in masura ca mine sa vorbeasca.
Merci.
Comment
-
Originally posted by ab 86 crd View PostCam cat a costat inmatriculatu cu taxa cu tot si eu ma duc mierecuri sa o trec pe mine imi expira numerele
Taxa certificat de inmatriculare: 37 lei
Taxa inmatriculare: 60 lei
Numere preferentiale: 85 lei
Nu cred ca am uitat nimic. Toate bune!
Recomandat este sa am jante de aliaj cu anvelope de vara si jante de tabla cu anvelope de iarna, nu?
Comment
-
Nu exista recomandare aici.
Poti linistit sa mergi pe un singur tip de jante - multi spun ca e mai bine cu doua randuri ca nu mai freci anvelopele montat - demontat, ca se uzeaza etc ... evident ca apare o uzura si aici dar pana se le distrugi doar prin montare si demontare sigur anvelopele se tocesc pe suprafata de rulare. Eu unul am sa raman doar pe jantele de aliaj chiar si pentru iarna.
Comment
Comment