Ori ca dai sau nu, tot chestie de noroc e ca sa ti-o facă impecabil.
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Originally posted by mumus View PostSa dai ceva la sticla la baieti cand bagi masina, sa o faca bine, ca este pacat de ea, e faina tare.
Treaba lor e sa o repare bine, sa arate ca sunt profesionisti si eu sa fiu multumit. Conteaza feedback-ul din partea mea, probabil ca voi fi sunat dupa ce primesc masina pentru a le comunica daca sunt multumit de cum au lucrat.
Originally posted by Kojak View PostOri ca dai sau nu, tot chestie de noroc e ca sa ti-o facă impecabil.
Originally posted by Crs. Sandel View PostCasco am la Allianz Tiriac. Clar trebuie schimbate acele elemente, si sa ai tot ce trebuie, nu cred ca poti indrepta aripa, la bara s-au rupt clemele de prindere, grila este iesita din cleme, proiectorul pe partea dreapta e afectat. Acum, sa vedem ce se mai gaseste pe interior, plasticul care e deasupra rotii, bazinul acela care absoarbe vaporii de benzina(mersi einstein1984) - astea la prima vedere.
Originally posted by mumus View Poste faina tare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostSa dai ceva la sticla la baieti cand bagi masina, sa o faca bine, ca este pacat de ea, e faina tare.
Originally posted by Crs. Sandel View PostNu vad rostul unei atentii pentru ca au camere peste tot.
Treaba lor e sa o repare bine, sa arate ca sunt profesionisti si eu sa fiu multumit. Conteaza feedback-ul din partea mea, probabil ca voi fi sunat dupa ce primesc masina pentru a le comunica daca sunt multumit de cum au lucrat.
Revin cu un update(mi-am adus aminte acum): in spatele barii fata, exista un fier care se afla pe latimea masinii si e sudat de alt fier. Fierul respectiv este indoit la capat. Aveti idee cum se cheama acel fier?
Acea bara este ”celebra” bara stabilizatoare de care se tot discuta pe forum.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View Postps: poate mai ai cv de upgradat pe la ea acum e momentul,ia gandeste-te
Ce ma intereseaza, sa primesc masina asa cum a fost inainte de accident, adica in stare foarte buna.
Originally posted by aris86 View PostTrebuie sa le dau si eu un feedback, de la mine nu o sa mai vada unul pozitiv, o sa fie de mijloc.
Acea bara este ”celebra” bara stabilizatoare de care se tot discuta pe forum.
Multumesc!
Comment
-
Aris,cei de la Vest pentru o revopsire aripa,far inlocuit,ochelar proiector inlocuit au bagat pe casco 2200 ron.Ce e ciudat,am gasit masina spalata interior exterior[emoji3] La tine o sa fie mult mai mult...Bine ca a fost doar atat.Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostDa, te suna cei de la calitate, dar fiindca au cam facut circ cu mine la garantie, o sa si eu grija sa le spun exact ce s-a intamplat.
Originally posted by micutzu666 View PostAris,cei de la Vest pentru o revopsire aripa,far inlocuit,ochelar proiector inlocuit au bagat pe casco 2200 ron.Ce e ciudat,am gasit masina spalata interior exterior[emoji3] La tine o sa fie mult mai mult...Bine ca a fost doar atat.
Comment
-
Astazi am avut constatarea. Toate piesele enumerate mai jos vor fi inlocuite:
- bara fata
- protectie bara fata
- ornament far ceata dreapta
- far dreapta
- aparatoare pasaj roata dreapta
- traversa inferioara fata
- filtru carbon
- capac roata dreapta
Piesele s-au comandat, cand le vor avea pe toate sau pe cele de baza, se vor apuca de reparatia masinii. E posibil ca geometria sa fie afectata si ca atare, va dura mai mult procesul de reparatie.
Comment
Comment