If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cand nu va mai ploua, o sa ma duc sa indepartez ceara de pe cele 2 elemente vopsite.
Mersi!
In ceea ce priveste ceara/ sealant, ma gandesc, dupa ce se va termina FK1000P, sa o inlocuiesc cu altceva, dar nu am idee cu ce. Multi au continuat tot cu FK1000P
Salutare!
De 1 mai, am efectuat un drum de vreo 200 kilometri pana la bunica(Urziceni).
Am uitat sa fac poze la plecarea din Bucuresti, asa ca am facut poze cand am plecat de la tara.
Temperatura exterioara - 20-21 de grade, cauciucuri de iarna
Km parcuri - 98,1
Combustil consumat - 5,5 litri
Localitate - 60 km/h; extraurban - 90-100 km/h
In ceea ce priveste cauciucurile, stiu ca nu e bine ca am mers cu ele pe o asemenea "caldura", dar nu stiu ce sa fac. Sa cumpar jante de tabla, sa iau de aliaj(doar modelele care echipeaza noile Loganuri - Empreinte si Loganurile pentru export -Nepta)? Sau sa merg tot cu actualele jante si sa fac transferul anevelopelor? Am ceva banuti stransi. Voi ce ma sfatuiti?
Sa cumpar jante de tabla, sa iau de aliaj(doar modelele care echipeaza noile Loganuri - Empreinte si Loganurile pentru export -Nepta)?
Empreinte si Nepta am inteles ca sunt foarte scumpe (http://www.loganclub.ro/forum/jante_...-t33578p5.html). Cat despre intrebarea ta, cred ca merita investitia in jante de aliaj. Sunt destule variante relativ decente la preturi acceptabile.
Varianta de jate originale ar fi de luata in calcul doar daca ai de unde sa le iei la un pret ok...
Eu ma gandeam intr-o vreme sa iau jante pe 16'' de logan 10 ani sau stepway(sunt pe forum de vanzare la 1200lei setul) dar imi e groaza ca nu stiu daca le pot omologa la rar.
Nici nu mi-a trecut prin cap sa iau jante pe 16 din 2 motive: pretul si faptul ca e greu cu omologatul. Cred ca ar costa cateva sute de lei sa le poti omologa. Nu are rost sa te complici.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment