Daca ai AC, ti-am trimis un PM cu ceva detalii .
My Sandero 2: 1.2-75Cp
Collapse
X
-
Mersi!
Jumatate din drum, pana la Ploiesti, nu am mers cu butonul ECO intrucat drumul e cu o banda si am facut ceva depasiri.
Butonul ECO l-am folosit 60 km, de pe DN1 pana acasa. Pe DN am mers cu 80 km/h in localitati si 110 in afara lor, cu pilotul automat activat.
La un drum cu pante, cu depasiri dese, nu folosesc ECO. In plus, drumul a fost liber spre foarte liber. Daca era aglomerat, nu puteam face depasiri si mergeam cu ECO activat.Last edited by Crs. Sandel; 31 May 2015, 13:02.
Comment
-
Se poate merge la vale cu functia ECO, dar nu are niciun rost, intrucat merg cu frana de motor sau apas pedala de franare. Cobor si ajung in punctul unde trebuie sa urc din nou si aici trebuie sa dezactivez ECO ca sa am toata "puterea" motorului la dispozitie.
Cu functia ECO activata, masina accelereaza mai greu, in comparatie cu ECO dezactivat.Last edited by Crs. Sandel; 31 May 2015, 14:52.
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostBravo tie!!Succes pe mai departe!!
Originally posted by einstein1984 View PostFacultate de bisnitari in turism? Credeam ca numai geografia la universitate are asa specializare. ASEul are un master in Turism destul de ok.
Comment
Comment