My Sandero 2: 1.2-75Cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc!

Sunt linistit pentru ca in conditiile in care merg eu, placutele ar trebui sa tina pe putin 35-40 000 km, iar discurile schimbul a 2 seturi de placute

Originally posted by cristi.... View Post
    ce-mi place la logan e ca din frana de motor cu retrogradari incetinesti o gramada, pedala de frana o folosesc doar ca sa o opresc complet dar grosul il fac fac din retrogradari
    Prea prea multe retrogradari violente, bruste incat sa dea masina in nas nu fac bine pe la distributie (asa cred) si pe la alte componente. Totul sta in anticiparea traficului
    Last edited by Crs. Sandel; 29 March 2016, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mda, ciudata interventie si la tine. La mine au desfacut compresorul, admisia si injectoarele. Fiecare mecanic cu propria manopera, de parca nu ar fi procedurile standard pentru toti la fel. Daca o folosesti ”zilnic” au inceput sa iti rugineasca discurile.

Comment

• A umblat la cureaua de accesorii, asa am inteles.

Stii doar ca folosesc masina ocazional, o data sau de 2 ori pe saptamana

Comment

• Era o gluma, sper ca ai sesizat acest lucru. Important este ca s-a rezolvat.

Comment

• L-am sesizat, ca stiu ca stii cum utilizez masina, adica destul de rar )

Comment

• Ai reusit sa montezi navigatia?

Comment

• Da, am reusit. Am postat la imbunatatiri Logan 2, dar aici am uitat sa mai scriu Preturile sunt urmatoarele:
                - navigatie - 360 lei;
                - antena gps originala Dacia - 60 lei;
                - camera marsarier - 55 lei;
                - manopera - 130 lei.
                Total: 605 lei
                Attached Files

Comment

• Plus o tavita de portbagaj[emoji1]
                  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

• Corect. "Montata" in seara aceasta, maine revin cu poze.
                    Multumesc Victor!

Comment

• Felicitari pentru investitie...foarte frumos!

Comment

• Multumesc!

Comment

• Originally posted by Crs. Sandel View Post
                          Corect. "Montata" in seara aceasta, maine revin cu poze.
                          Multumesc Victor!
                          Poza cu tavita portbagaj.

Si am identificat un zgomot: cand inchid portbagajul, suportul de la numar "danseaza". Aveti idee cum il pot lipi de bara astfel incat sa il si pot demonta? Ma gandeam la banda dublu adeziva, dar cred ca atunci cand o s-o dezlipesc, vor ramane urme pe bara.
                          Attached Files
                          Last edited by Crs. Sandel; 17 April 2016, 15:52.

Comment

• Nu te complica sa lipesti suportul de numar - exista riscul de a se dezlipi (de la vibratii, apa de ploaie etc).
                            Incearca sa desfaci suportul de numar - eventual iti cumperi un suport nou (cauti ceva mai de calitate) - si remonteaza suportul cu surub si piulita. Folosesti suruburi cu cap conic si piulita cu autoblocare ... iti garantez ca dai masina la fier vechi si suportul e tot acolo
                            Bafta.
                            sigpic
                            This is My Ride!
                            !Visit and enjoy!

Comment

• Multumesc pentru sfaturi!
                              Ideea este ca el vibreaza, creeaza disconfort acustic in extremitati, unde nu e prins in suruburi. Insa, il voi desface, voi vedea cum e prins si voi pune ce mi.ai recomandat.

Comment

• scoate suportul, pune banda dublu adeziva pe placa de inm. si gata...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google