PH 14 JNC - Frantuzoica !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PH 14 JNC - Frantuzoica !

Salut baietii ! Am cam tras "chiulu" de pe forum o buna perioada de timp, iata ca am revenit si eu pe aici, cu noutati, daca le pot spune asa !
    Citronu, bx, l-am tras pe dreapta, iar pentru inlocuirea lui s-a achizitionat una bucata Renault Laguna I, masina de care sunt foarte mandru !
    Avem asa : e din '98 final, defapt 99, e 1.6 16 v, cea de 107 cai, daca ii mai are si paia. Ca dotari avem asa : geamuri electrice pe fata, 2 airbaguri, servo, abs si alte cele. Pot spune ca e masina mea, bine nu in acte ca ar fii jale la bani ) !
    Ce i-am facut eu de cand am luat-o ( pe la 192 k, reali cica ) : una bucata revizie cu de "toate" , distributia pe la 199, am schimbat placutele, i-am pus una bucata player Pyoneer, pe care o sa il schimb, niste leduri pe ici colo, un subwoofer micut, chestii dastea, de incepator ca sa zic asa .
    Pentru dansa am planuri mari pe viitor, sa fie masina de "sou" , iar pentru moment , niste poze !
    Ps. scuzati greseala, acum am vazut, e defapt 14 jnc, destept mai sunt ! )

Va salut !
    Attached Files
    Last edited by Mishu; 21 January 2014, 22:34.

ooo pretenas, mai traiesti ? ) masina arata bine bine pentru varsta ei..sa o alergi sanatos
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Da pretenas, mai traiesc, cu greu dar supravietuiesc !
      M-a terminat facultatea asta ))
      Merci frumos :*

Comment

Frumoasa "frantuzoaica" pune niste poze cu interioru si cam ce vrei sa ii faci sa o rulezi sanatos si fara probleme
        http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

bravo Mishu, spor la treaba ! ! ! Frumoasa achizitie ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

Multam fain baieti ! O sa revin cu poze cat mai curand , sa o spal putin si pe dansa

Comment

Frumoasa frantuzoaica sa o plimbi sanatos .
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Frumoasa ! din 98 a 9 este si laguna mea.
                Attached Files

Comment

Multumesc frumos baieti !
                  O sa pun in seara asta niste poze !!

Comment

Hei, sa o stapanesti sanatos Mishu si bine ai revenit.
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

Arata bine frantuzoaica la varsta ei, ai ales o culoare foarte frumoasa. Iti urez sa ai parte numai de drumuri bune cu ea.

Comment

Multumesc Cristi, multumesc si ma bucur ca am revenit !
                        Merci Dany, unul din factori pentru care am ales-o a fost vopseaua, sa fie o nuanta placuta si sa fie buna ! Pot spune ca nu are pic de rugina.

Astazi daca tot am avut o zi mai " lejera " la munca, am deschis rapid o comanda, i-am bagat o spalare sa o fac gigea si i-am reglat si farurile pe aparat sa bata perrrfect ! Buburuza aia de pe hayon are un scop, cred ca acolo are o mica lovitura, da nu-i bai :d !
                        Attached Files

Comment

O masina intretinuta asta e clar.

Felicitari.

Ceva probleme cu ea ? pe la motor cutie ?
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Multumesc frumos, nu suport sa o vad murdara !
                            Probleme majore nu, singura problema care o am de cand am luat-o... am ceva la relanti, adica in mers, undeva peste 70 km/h, cam de la viteza asta in sus, daca o las pe liber, imi sta relativ turata, undeva peste 1000 de ture,cateodata ajunge si la 1500.. nu pot sa imi dau seama de la ce e, am dat jos mpp`u, curatat etc, am pus si testerul pe ea, nimic.. Asta e singura problema, in rest, merge de nu am treaba, benzina si talpa !

Comment

Probabil ca trebuie schimbat mpp-ul (curatatul nu mai ajuta)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google