Stepway 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acela este un spatiu pentru depozitare diverse! si la octavia e la fel...cu sau fara "capac", in functie de versiunea de echipare! nici vorba de climatronic sau a.c.!
    Keep walking...

Comment

Daca te-ai uita mai bine, ai observa ca ala nu este un capac.

Ok. Este asa cum zici tu, dar arata-mi si mie o Octavia fara capac, dar cu climatronic.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

pai cele fara "capac" au a.c.
        Keep walking...

Comment

Aha. Atunci bine.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Daca vorbim de head unit-ul climatronicului la renault logan 2 - conform dialogis - acesta este amplasat undeva langa aeromerma. Acel locas de deasupra consolei este tot un locas gol - spatiu de depozitare - dar care se inchide cu un capac.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
            sigpic
            This is My Ride!
            !Visit and enjoy!

Comment

O.T. Mai precis in dreapta aerotermei, deasupra torpedoului.(La cerere pun si poze.)
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Eu am 212.xxx km, iar volanul imbracat in piele nu are nici o hiba, arata foarte bine. Turbina trebuie lasata sa se racoreasca in mers la ralanti daca tragi pe dreapta imediat dupa o forja sanatoasa, nu la mers normal.

Multi kilometri fara probleme.
                sigpic

Comment

Turbina trebuie lasata sa se raceasca si in parcarea benzinariei de pe autostrada dupa un mers constant cu 130-140? Sau ala e mers normal?

Comment

Tocmai ce a răspuns @dr_mke că turbina trebuie lăsată să se răcească după o forjă sănătoasă. Tu crezi că pentru un motor de 0,9 litri, viteza constantă de 130-140 km/h este un mers normal?

Comment

Felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme. Eu am testat stepwey cu motorul dci care mi se pare genial pe caroseria asta. cu 0.9 am mers pe Sandel cel nou tot la test si mi se pare un motor interesant, antifonat foarte bine si foarte jucaus (cel putin face 1.2 ul meu).

M-am uitat la poze si dupa ce participasem la test drive aveam impresia ca prezoanele sunt montate peste capace, caz in care nu are rost sa mai pui soricei. Daca nu e asa, atunci imi retrag cuvintele .

Oricum, stepwey arata foarte bine si merita cumparata.

Cu stima,
                      Alex

Comment

Ampt, nu mi se pare deloc forja 130-140.
                        Daca 130 e forja, 170-180 ce e ?
                        La 130 turatia e putin peste cea normala, recomandata, sau cum vrei tu sa-i spui.

Comment

Originally posted by Razvy View Post
                          Daca 130 e forja, 170-180 ce e ?
                          Viteza maximă la Stepway 0,9 TCe este de 168km/h.
                          Last edited by Ampt; 8 May 2014, 19:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by M.FLORIN View Post
                            Daca vorbim de head unit-ul climatronicului la renault logan 2 - conform dialogis - acesta este amplasat undeva langa aeromerma. Acel locas de deasupra consolei este tot un locas gol - spatiu de depozitare - dar care se inchide cu un capac.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                            confirm si eu ca spatiul ala este doar de depozitare. Nu are nimic in el. Problema este ca daca pui ceva in el o sa se plimbe din stanga in dreapta la fiecare curba. Am pus acolo un material aderent (se gaseste in Cora la raionul Auto cu 3 lei) si totul e ok acum.
                            My ride

Comment

La TCe viteza maxima e de 169Km/h.
                              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Condusul pe autostrada face parte din conditii solicitante de utilizare. Totusi, 130 kmh nu cred ca sunt incadrabili ca forja, decat daca este in rampa si esti nevoit sa pui pedala in podea ca sa mentii 130 kmh.

Oricum, vezi benzinaria, iesirea, semnalizezi, petreci suficient timp in frana de motor pe rampa de iesire si la ralanti pana ajungi sa opresti motorul in benzinarie, parerea mea-i ca are destul timp sa se raceasca turbina.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google