Acela este un spatiu pentru depozitare diverse! si la octavia e la fel...cu sau fara "capac", in functie de versiunea de echipare! nici vorba de climatronic sau a.c.!
Stepway 2
Collapse
X
-
Daca vorbim de head unit-ul climatronicului la renault logan 2 - conform dialogis - acesta este amplasat undeva langa aeromerma. Acel locas de deasupra consolei este tot un locas gol - spatiu de depozitare - dar care se inchide cu un capac.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Eu am 212.xxx km, iar volanul imbracat in piele nu are nici o hiba, arata foarte bine. Turbina trebuie lasata sa se racoreasca in mers la ralanti daca tragi pe dreapta imediat dupa o forja sanatoasa, nu la mers normal.
Multi kilometri fara probleme.sigpic
Comment
-
Felicitari pentru achizitie si multi km fara probleme. Eu am testat stepwey cu motorul dci care mi se pare genial pe caroseria asta. cu 0.9 am mers pe Sandel cel nou tot la test si mi se pare un motor interesant, antifonat foarte bine si foarte jucaus (cel putin face 1.2 ul meu).
M-am uitat la poze si dupa ce participasem la test drive aveam impresia ca prezoanele sunt montate peste capace, caz in care nu are rost sa mai pui soricei. Daca nu e asa, atunci imi retrag cuvintele .
Oricum, stepwey arata foarte bine si merita cumparata.
Cu stima,
Alex
Comment
-
Originally posted by M.FLORIN View PostDaca vorbim de head unit-ul climatronicului la renault logan 2 - conform dialogis - acesta este amplasat undeva langa aeromerma. Acel locas de deasupra consolei este tot un locas gol - spatiu de depozitare - dar care se inchide cu un capac.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Condusul pe autostrada face parte din conditii solicitante de utilizare. Totusi, 130 kmh nu cred ca sunt incadrabili ca forja, decat daca este in rampa si esti nevoit sa pui pedala in podea ca sa mentii 130 kmh.
Oricum, vezi benzinaria, iesirea, semnalizezi, petreci suficient timp in frana de motor pe rampa de iesire si la ralanti pana ajungi sa opresti motorul in benzinarie, parerea mea-i ca are destul timp sa se raceasca turbina.sigpic
Comment
Comment