La logan daca activezi functia de inchidere a usilor dupa ce masina pleaca ( cum am facut si eu) , in momentul in care te opresti usile raman incuiata pana una din usi se deschide, moment in care toate usile, inclusiv portbagajul, se descuie.
Seat Toledo
Collapse
X
-
Da este ok si asa, dar eu nu doresc blocarea usilor(ma enerveaza sunetul actuatoarelor), si la logan1 aveam activata aceasta functie si ma enerva(si acum este pe off). Aici este super ca usile se pot deschide, dar nu si portbagajul, deci la un semafor, sau oriunde in alta parte, nu exista riscul sa umble cineva in portbagaj. Iar daca vreau pot activa si incuierea usilor, dar nu vreau.
Ce anvelope recomandati?
CONTINENTAL CONTIWINTERCONTACT TS 850 88T
HANKOOK WINTER I CEPT RS W442 88T
PIRELLI WINTER SNOWCONTROL SERIE 2 88T
DUNLOP WINTER RESPONSE 2 MS 84-T-CB67U1
GOODYEAR ULTRA GRIP 9 MS 84-T-EB68U1
Caut anvelope bune, am avut bf goodrich, si nu as dori ceva mai rau. Eu as lua dunlop dupa capul meu, am nevoie de un profil mai agresiv ptr catarare si aderenta foarte foarte buna pe zapada.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by 77sky View PostPresurile...uita-te peste cca 2-3 luni, peste ridurile de intaritura...mai sunt ele la aceleasi cote?
Eu am reusit sa le gauresc pe anterioarele; o gaura apreciabila. Acum, am zis ca am luat bune (secundele), la cca 2 luni aveau deja semne de uzura. Au destul de mult cauciuc in ele, moi (nu se rigidizeaza iarna).
Am 95 kkm cu ea.
Poate or fi de vina bocancii de iarna si condusul majoritar urban. Ca doar nu dansez sarbe peste pedale si covorash soferLogan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Originally posted by mumus View PostCe anvelope recomandati?
CONTINENTAL CONTIWINTERCONTACT TS 850 88T
HANKOOK WINTER I CEPT RS W442 88T
PIRELLI WINTER SNOWCONTROL SERIE 2 88T
DUNLOP WINTER RESPONSE 2 MS 84-T-CB67U1
GOODYEAR ULTRA GRIP 9 MS 84-T-EB68U1
Comment
-
Eu le tin mai mult de jumatate de an pe masina, si trebuie sa o folosesc zilnic, deci am nevoie de gume bune. Cine cunoaste coclaurile din Sacele, stie de ce
Originally posted by 77sky View PostUite si pozele (inclusiv cu pedalele). Am ramas mirat cand am vazut rizurile uzate in acest fel, la cca 2-3 luni (cum am scris mai sus).
Am 95 kkm cu ea.
Poate or fi de vina bocancii de iarna si condusul majoritar urban. Ca doar nu dansez sarbe peste pedale si covorash soferUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Eu dau un vot pentru GOODYEAR ULTRA GRIP 7+
In iernile trecute, poate ati vazut ce zapezi troienite erau la Buzau. Dimineata eram cel care facea partie. Cu conditia sa fie la o anumita cota, altfel ramaneam suspendat. Dar, chiar si asa, luam cu lopata zapada, o trageam de sub scut si...la drum.
Am patit rusinea ( )sa nu pot trece, zapada fiind oarecum abordabila. Cand m-am dat jos am inteles: era strat de gheata, sub zapada de vreo 40 cm...cam greu.
Am prins viscole, troiene la tzara, de ziceam ca raman blocat acolo. Trebuia sa ajung la parinti, sa-i aprovizionez.
Concluzie: pentru mine sunt in continuare "za best"!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
am avut eu goodyear ug 7+ pe octavia si tragea ca un tanc.
Le-am vandut anu` trecut...si repspectivu` care le-a cumparat, mi-a trimis un mesaj cu urari de sanatate. A ramas uimit cat de bine se comporta pe gheata/zapada.Keep walking...
Comment
-
conti ts850
sa ai grija la dotAttached FilesLast edited by kkhheelloo; 1 September 2014, 15:49.
Comment
-
Si http://www.viking-tyres.com/ro/anvel...owtech-ii.html au fost perfecte ptr mine anul trecut in iarna. Nu sunt zgomotoase si nu am ramas suspendat in troiene. Masina Laguna
Comment
-
Cu orice tip de anvelopa, chiar si cu lant poti ramane suspendat.
Motivul este foarte simplu: pe masura ce inaintezi, zapada se aduna sub motor/scut, se produce ridicarea masinii pe aceasta si rotile "raman in aer".
Cred ca nu ati mers prin zapezi prea mari...Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Tot vreti sa vorbiti de zapada, va arat eu zapada.
La tara la 800m altitudine, langa sibiu, iarna trecuta, peugeotul e o masina f joasa, aveam lanturi si tot am ramas impotmolit de 3 ori in zapada ce depasea 30 de cm pt simplu fapt ca daca pierdeam putina viteza lanturile sapau sant si ramaneam acolo. Aveam pe masina niste continentaluri, nu mai stiu exact de care, oricum fara lanturi nu intram unde se vede in poza sub nicio forma.Attached Files
Comment
-
Zburdam cu loganul pe acolo fara lanturi. Nici barum polaris 2 nu m-au lasat in zapada impotmolit pana acum, insa a mai fost nevoie de putin balans cateodata ca sa trec peste un hop.
Nu cred ca performanta gumelor de iarna difera extrem de mult la 3 km/h in zapada afanata, ci mai degraba la tinuta de drum (aderenta laterala la viteza mai mare de 3à-40 km/h ) sau franare pe carosabil ud/rece etc. In testele ADAC de exememplu debica Frigo era smechera in zapada afanata si mai slaba pe carosabil uscat, iar barum polaris 2 invers.
La plecarea de pe loc mai mult o sa conteze masina (seatul parca are esp off, face si ASR off totodata) si soferul. Evident, cu gume de vara tot degeaba.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
Comment