If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am vazut azi un toledo de asta TSI, a trecut pe langa mine, avea numere rosii si un scris colantat pe bot.
adevarat, abia se aude motorul ala. zici ca electrica. si stiu cum e o electrica.
Salut baieti !
Am ajuns acasa de la mare, sunt extra super fantastic de multumit de masinuta. Inca sunt in rodaj cu ea, deci nu am trecut de 4000 rpm, dar in tr 2 la 4o00 fuge frumos.
Consumul de la dus la mare am postat la 'vs' si sau creat controverse...la dus a consumat 5.7 l la %, mergand cu masina cu portbagajul plin si familia, pe toata autostrada 130, la depasiri pana in 150. La intoarcere pe autostrada la fel 120-130, dar mai mult 130, in schimb a fost vant, ploaie...urat... Pe centura bucurestiului stationat mult, mers cu tr1 oprit(nu si motorul)...repetat de zeci de ori...pe sinaia catastrofa, ca deobicei. Consum la intoarcere, cu resetat cb la eforie a fost 6.2, iar consumul pe toata calatoria 6.o
MENTIONEZ ca am facut plinul la intoarcere, si la jumate si un pic consumat, am o eroare de 100ml, deci calculand matematic imi dadea la momentul alimentarii 6.1 iar cb arata 6.
Ac a fost folosit non stop, iar in consumul total sunt si drumurile scurte la masa, etc.
Le-am incarcat de pe telefon(nu am mai avut chef sa le transfer pe pc) , deabea acum sunt la pc, imi pare rau ca va suciti gatul, pozele sunt doar ptr cei care cred doar ce vad, ca altfel este deajuns cred si sa va povestesc...
Masinuta este fantasitca, pe bune, plusuri sunt foarte multe, la 130 nici nu simti ca mergi, merge fara efort, accelerarile daca esti in treapta corecta sunt foarte bune, consumul este bun, zgomotul in ea este mic, spatiu interior mare, si plt soifer si ptr pasageri spate, portbagaj decent.
Negative: cand trec camione, le simt mult mai tare decat cu meganul2, nuca schimbatorului putea fi mintr--un material mai calitativ, desi se simte bine in mana, tot plastic ieftin este.
Normal ca e fantastica.Ai venit de pe lighean.Eu dupa ce am condus si alte tigai mai de soi nu-mi venea sa ma dau jos.Mai ales ca e noua...e un miros specific la masinile noi.E o senzatie unica.
Si nu mirosul imi place, ci ca nu am nici un greieras, dar nici macar unul, si unde stau eu, chiar se aude orice .
Sa vedem cat o tinea minunea.
Ca consumul este perfect(cel putin exterior)
Confortul bun.
Arata bestial masina, oricine o studiaza atent spune ca este fff frumoasa, iar cand o aude mergand, de fapt, nu o aude. la relanti nu o auzi, de nicaieri.
SI in interior motorul cand il turezi are un sunet de motor puternic.
Masinuta este fantasitca, pe bune, plusuri sunt foarte multe, la 130 nici nu simti ca mergi, merge fara efort, accelerarile daca esti in treapta corecta sunt foarte bune, consumul este bun, zgomotul in ea este mic, spatiu interior mare, si plt soifer si ptr pasageri spate, portbagaj decent.
Cel mai important este că-ţi place maşina, că doar pentru tine ai cumpărat-o. Părerile celorlalţi contează mai puţin.
Referitor la platforma MQB (nu este cazul la colegul @mumus):
"Noile motoare TSI din seria EA211 sunt toate pe curea. Au fost special proiectate pentru platforma MQB. Au fost inversate aspiraţia cu evacuarea, iar înclinaţia motorului e cu totul alta faţă de cele din seria EA111. În consecinţă nu se pot monta motoarele de generaţie veche pe noua platformă MQB."
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment