Misto plasele laterale, unde le-ai gasit?
Seat Toledo
Collapse
X
-
A mea nu a avut, dar am rezolvat-o acum :-) fiind elastica mi-a permis sa pun inca 2 agatatori pe o parte si am facut si eu un buzunar dinala lateral. :-)
Felicitari ptr ea, sa o folosesti sanatos.
Tavita tot de la ei, sau a fost separat?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Si eu si le dau mai ieftin ca tine
ps: azi a inceput si fetita mea gradinita, am mers si la gradi, am dus-o si pe sotia la servici la o multinationala de la periferia orasului, trafic nasol ( ceva mai neobisnuit ptr mine in bv) am mers vreo 2 minute si cu 160, deci sacele-traversat Brasovul si traversat iar in sens opus, viteza medie 38 consum 6.9Last edited by mumus; 22 September 2014, 13:04.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
La.mine pretul de lista a fost 12500 si cu toate reducerile,inclusiv rabla am iesit la 10050e+1500lei(cat am dat pe tichet)
Deci undeva la 10400e, cum a mai scos el 1000e doar el stie :-) da bravo lui.
@sorin
Intrebare: pe spate ai discuri sau tamburi?Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Mai merge masinuta ? Nu ti-au luat astia talonul ? Nu ti s-au ars ledurili ? Nu ti s-a rupt distributia ?
Pfoai, deci cineva a cumparat acelasi model si mai ieftin. Sa puna pe toate threadurile scan-uri cu factura altfel nu cred nimic !Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Da' cand am zis ca am luat-o cu 10050 era prapad, acu vine unu si zice ca a luat-o cu 9400 si toti se fac ca ploua
Originally posted by kubala7 View PostMai merge masinuta ? Nu ti-au luat astia talonul ? Nu ti s-au ars ledurili ? Nu ti s-a rupt distributia ?
Pfoai, deci cineva a cumparat acelasi model si mai ieftin. Sa puna pe toate threadurile scan-uri cu factura altfel nu cred nimic !
Mai merge, am si talon si lant si leduri, totul e ok, mai nou e un tacanit undeva intre scaun si volanUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment