If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Al naibii de scump, dar nu as vrea sa stiu cat costa un capac de seat
Azi facand un drum obisnuit, prin oras, unde vara scoteam un sub opt acasa, azi am scos 6.8 cu anvelope de iarna... eu nu mai inteleg nimic. medie 30 la ora.
Last edited by mumus; 26 October 2014, 22:28.
Reason: Automerged Doublepost
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Masinuta are in jur de 6000km, parcursi fara nici cea mai mica problema tehnica.
Consumul mediu vazut acum cateva minute este: La viteza medie de 18 km/h, si vreo 50 km parcursi in total in 3 ore de 10,2 litri la suta.
Extern in functie de vreme si frig consumul variaza intre 5.5 si 6 la suta.
Interior intre 8.5 si 10 la suta.
Am achizitionat si niste jante ptr gumele de vara.
Si va mai pun si o poza cu masinuta, poate va era dor de ea
HAi sa va mai detaliez un pic ce am mai vazut , simtit eu la masina.
Masina asta parca e facuta ptr sezonul estival, iarna se incalzeste greu inauntru, se incalzeste greu motorul, parca nu trage calumea, consuma exagerat de mult pe vreme cu umiditate marita, imi placea mult mai mult vara de ea
Vreau sa aud eventuale pareri despre jante, dupa parerea vostra, am ales bine?
Si astea-s cojite pe ici pe colo, dar mai intai vreau sa merg un sezon cu ele asa, sa vad daca bat, daca sunt ok, si daca da, posibil la anul sa le fac argintii si pun sigla seat, sau le fac cu plastidip. Negru mat sau vreo culoare care sa i se potriveasca.
Si un clasament pe decembrie 2014
Vanzarile SEAT pe luna decembrie 2014 in Romania:
- 56 masini noi fata de 42 in decembrie 2013 cu o crestere de 33%.
la masini sh inmatriculate, 365 masini fata de 368.
cele mai vandute modele noi:
TOLEDO - 29 bucati
LEON -23
IBIZA - 5
In total, in 2014, au fost vandute 530 masini noi, cu 13% mai mult ca in 2013( 466bucati).
Clasamentul primelor 20 modele vandute in Romania in decembrie:
..., iarna se incalzeste greu inauntru, se incalzeste greu motorul, parca nu trage calumea, consuma exagerat de mult pe vreme cu umiditate marita, imi placea mult mai mult vara de ea
Nu faci decât să-mi confirmi ce am auzit şi de la alţi posesori de benzinare TSI.
Sunt baieti de treaba, am participat si la o intalnire mare care a fost in Bv. Si sper ca vorbesti de site-ul cu terminatie in .EU ca celalalt e degeaba
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Welcome back!
Sa invarti cu placere jantele. Eu zic ca le-ai ales bine(imi place modelul), acum, cel mai important, e cum vor arata pe masina.
Drumuri bune!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment