daca il tii numai pe sosea si in oras chiar nu vad de ce ai vrea un 4x4
Seat Toledo
Collapse
X
-
daca e sa o luam asa, 99,9% dintre suvurile existente din ro nu ar trebui sa existe;
in al 2lea rand suzuki vitara nu e suv, la fel cum nici captur nu e sau altele mai mici care acu nu mi vin in minte...opel moka samd
studiile au aratat ca vreo 80% dintre suvuri se vand in varianta 4x2
apoi mai exista niste artificii care sa emuleze sistemul de tractiune 4x4 cum e la captur de ex, acel sistem xmode care regleaza un pic parametrii esp-ului si directionarii cuplului la roti si care face cam acelasi lucru ca un 4x4 atat timp cat nu exagerezi; totul numai din electronicaLast edited by cristi....; 11 May 2015, 14:36.
Comment
-
Nu va infierbantati aici pe tema suv ca inca am seat cel putin 4 ani cine stie poate imi asfalteaza si mie strazile pana atunci, am vreo 150 metri de macadam momentan si in urcareUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Hai sa lasam suv, eventual indrumati-ma unde gasesc bare auto mai ieftine cu acesta de prindere? La reprezentanta si la thule e 650lei.uploadfromtaptalk1431344911419.jpgUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Nu, si pe megane le montam doar la nevoie, si aici va fi la fel, suporturile de biciclete atarna suparate pe peretele garajului... Si cum a venit sezonul... Ar cam trebui sa pun ceva sus, am gasit ceva si la 300 lei, dar : nu se stie cum arata, cand vin, si sa comand ceva ce nici nu stiu cand apare... Mai bine renunt, iar 650 lei la reducere la reprezentanta iar este mult, hai ca o bicla o arunc in masina, dar doua... Deja stric una alta la ele. Deci trebuiesc bare, mai ales ca imedeat vine si a treia biclaUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Probabil good year sunt mai bune decat nexen
Originally posted by Bizo View PostLegat de navigatie : Nu cumpara RNS 315, e o mizerie ordinara. Un prieten care a avut pe mana un b6 de firma cu asa ceva a ajuns de 3 ori in service pentru resoftare (ramanea blocat la sigla VW)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Chiar azi ascultam la ele, ca ati adus vorba, nu auzeam nimic, nici motorul, doar rotile unui sprinter de pe langa mine, dar pe alt tip de asfalt le-am auzit si pe ale mele, pe la 70 pe ora, si tot azi, plimbat cu turma in bv, inclusiv centru, 18 km, 28 media, 6.4 consumulUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Si se pare ca mai am ceva airbaguri de care nu stiam, in afara celor din scaune si din bord, or fi cortina?uploadfromtaptalk1431443625697.jpgUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by mumus View PostSi se pare ca mai am ceva airbaguri de care nu stiam, in afara celor din scaune si din bord, or fi cortina?[ATTACH]501250[/ATTACH]sigpic
Comment
Comment