Seat Toledo
Collapse
X
-
-
-
Gata si rotile de vara, sunt curatate, siliconate, depozitate.
Nexenurile dupa 4 veri au inca 5.9 mm
Rotile de iarna am uitat sa le masor, dar este timp...
Jantele nou vopsite arata decent, cele de vara le voi lasa totusi asa, ca nu mi le poate vopsi in 2 nunate, cum sunt acum.
Atata mult mai bine decat credeam, sunt exact culoarea jegului ))
Nu inteleg de ce nu pot atasa mai multe poze...Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
Acest topic este unul specific, posturile care nu au legatura cu el, au fost sterse.
Cat priveste pozele, vad ca nu se intelege: am dorinta expresa ca ele sa fie inserate prin Gestiunea Atasamentelor din 2 motive: sunt aranjate corect in pagina, frumos, in al doilea rand, nu ocupa mult spatiu.
Asa cum ceilalti colegi nu insereaza niste foto labartate pe o pagina, asta te rog si pe tine.
Multumesc!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Da, este enervant, nici nu stiu cat sa o miscorez... Si acu am facut poze la consum, ca am pus rotile de iarna, si ma gandesc daca sa le pun sau nu
Mai bine scriu: 27 minute, 6 grade celsius afara, 14 km, medie orara de 33 km\h, consum mediu 5.9Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Acum am un plin de omv 100, sincer suna mai metalic motorul, si parca nu se tureaza la fel de fain ca, cu mol evo 100. Si consumul este usor mai mare.
Cu ultimul plin in Bv am avut o medie de 7.1 litri la suta de km, km facuti vreo 640 parca, din care vreo 60 extern, in rest doar in oras, dar si din aia 60, 30 mers blana.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
Last edited by IancuMIC; 28 October 2018, 19:54.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment