Salutare! De vreo 2 saptamani am trecut la ceva schimbari in viata mea, si din acest motiv pot zice ca Toledo este pus la treaba, zilnic fac vreo 30 km extern si cred ca aproape tot atat intern, consumul mediu este fix 6. Dar cu benzina de 98 nu de 100+, de care va primi de la urmatorul plin din nou... Revizia de 5 ani sa amanat putin, (in afara de consumabile voi schimba si antigelul si posibil si placutele originale. Am imedeat 50000 km, si cred ca va face mult mai multi km masinuta de aici inainte, Ce pot spune ca ma gandesc ca in urmatorii 2-3 ani sa o inlocuiesc cu o toyota chr 1.8 hybrid, sau cu 1.2 cvt 4x4, asta daca nu ma razgandesc pe parcurs, daca nu o sa imi iasa socotelile, probabil mai raman cu toledo
Ps: a trecut de 5 ani, fara nici macar un surub, piesa, pres, sau eu stiu ce va mai trece prin cap schimbat... Acum, dupa 5 ani, anvelopele de vara par a renunta la aderenta mai repede, pe umed, desi au 'carne' suficienta. Presimt la anul un schimb de gume de vara, sau daca imi va merge bine, un schimb de masina.
![Smile](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/smile.gif)
Comment