Originally posted by t0rquemada
View Post
Seat Toledo
Collapse
X
-
Asta cu consumul lui torqemada va rog sa o continuati in alta parte, hotarati voi unde, ca nu am chef sa mi se inchida iar topicul, sau mai rau, din cauza vreunui flame. Va multumesc.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
-
Poze de pe telefon
Sa mai stergem praful pe aici
In prima poza, in dreapta, se vede si rosioaraUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Pe vremea asta naspa am reusit si eu medie de viteza de bucuresti
Sent from my Nokia 3310 using Morse.
Originally posted by jonnie007 View PostMumusache tu te-ai uitat de rugina?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my Nokia 3310 using Morse.Last edited by vitriol; 9 February 2015, 11:16.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Fura si la mine cb-ul vreo 300ml, deci poti spune 9.5 real. Si am avut si 2 opriri de vreo 5 minute, cu motorul oprit, nu stationare.
Pe vreme normala scoteam 7... Deci 2.5 litri in plus din cauza zapezii... (Nu cu medie de 19 normal)
Sent from my Nokia 3310 using Morse.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostPe 29 nu am încurcat nimic, azi s-au mai schimbat puțin - așa e când stai în buricul Bucureștiului.
Datele sunt pe kilometrajul și benzina consumată de la preluarea de la dealer - resetarea pentru consum la 100km e o prostie.
Comment
-
Si Meli se simte mult mai ok cand e soare, in drum spre mare a plans, ca inca nu avem folie, luasem masina vineri si duminica plecam, a trebuit sa pun o paturica la geam...
Sent from my Nokia 3310 using Morse.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment