Ford Focus 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bossake, nu rade nimeni, ba chiar iti dau dreptate. Eu, de exemplu, am o Laguna 2 1.6 break, deci ti dai seama ca nu e vreo racheta. Imi place foarte mult ca e confortabila, dotariil, o butonez etc. Dar intr-o Dacie intotdeauna am tendinta sa merg mai repede, desi nu e nevoie.

Pentru alessandro: sa o stapanesti sanatos!
    Nu e de mirare ca iti place cum trage Fordul in ture joase, are ditamai lungimea la "bratele" galeriei de admisie- de unde cuplu bun mai jos, dar lipsa de putere sus in ture (ca doar nu faceau galerie de lungime variabila)

Comment

• Loganu are cam 1200 si Focusul 1400 kg.

Conteaza mult clapeta electrica. Apas foarte putin pe pedala ar ea raspunde bine si se tureaza mult.

Loganul avea complet alt feeling...o sa radeti...mai rafinat si mai docil (vb de acceleratie)

Comment

• Cat scrie in cartea Fordului, ca pe net apare ca ar avea 1150 kg? Tind sa cred ca nu are 1400 kg.

Comment

• In talon scrie 1375 kg

Comment

• Atunci la 1505 kg, breakul meu nici nu-i asa de greu
            sigpic

Comment

• La BMW tot ce este sub 1.800 kg se cheamă bonus...

Comment

• Referitor la ambreiaj/cutie de viteze...eu nu simt nimic din ce spui tu! Poate desi nu pare, e o masina rezistenta, cu care pot intra linistit si prin noroaie, sa fiu mai concis, nu se supara daca ii rupi putin fâșul in orice conditii! Asta o spun dupa aproape TREI ani si peste 50.000 de km in Ford Focus 2 Facelift

Comment

• Mie nu mi se pare ca ar avea vreo problema la ambreiaj- cutie. Chiar imi place cum schimba- de fapt nu vad nicio diferenta fata de a mea.
                  Cred ca foarte mult tine si de obisnuinta!

Referitor la cum trage-totusi sunt 200 kg intre ele- ia pune 2 persoane in spate de 75 kg + sotia in fata...sa vedem daca 16V u mai e asa sprintar
                  Last edited by eugenmanea; 20 December 2014, 16:07.
                  Saab 9-5 Aero

Comment

• Loganul va bate Fordul si in conditii de greutate egala, poate chiar si cu cateva kg in plus pt Logan.

PCH...cand mai vii pe aici chiar sunt curios sa merg si eu cu a ta. Am mai mers cu 3 focusuri si toate fac la fel. Un shock ceva mai pronuntat la plecare mai tare si la schimbarea din 1 in 2.

Comment

• Eu simteam ciudat/diferit doar treapta a treia. Asta la inceput, cand am trecut de la Logan la Focus.

Comment

• Intra bine si a 3 a...e un pic mai la dreapta fata de normal.

Comment

• Bha nebune...daca si la asta iti caraie a 3-a?
                          Fara Semnatura.

Comment

• Cand ne dam?
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Cu astama dau doar cu Logan 1.6 dar sa fie un pic mai lesinat.

Comment

• Dacă era de 1.8 sau și mai bine de 2.0, vă garantez eu că era „dă' curse”

N-ai de ce să te superi pe mine, idem era și cu Pemfeul dacă îmi permiteam mașină de navetă cu motor de 3 litri.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google