In urma cu o saptamana am platit avansul pentru un Stepway 0.9 TCE. Pentru cei care au acest model si aceasta motorizare, i-as ruga sa povesteasca putin. Cu avantaje si dezavantaje.
Sandero Stepway 0.9 TCE
Collapse
X
-
Pentru mumus. Am condus masina, desigur pe distante de mii de km. Mi-a placut! Solicitarea mea e pentru cei care au in proprietate o astfel de masina.
Scuze, am condus masina, dar nu pe distante de mii de km. Mii de scuze pt. neintelegere!
Comment
-
Am inteles! Eu nu l-am ales pentru ca este un motor in 3 cilindri (mare avantaj este ca, ai distributia pe lant) iar de condus, am facut doar un test drive pe 0.9 tce si este ok ca motor. Din cate am inteles, trebuie accelerat pana intra turbo. Ce am auzit de la un alt sofer cu stepway 0.9 tce...... Consuma foarte mult, gen 10%......
Sent from my iPhone using TapatalkIonut Ungureanu
sigpic
Comment
-
Da este in 3 cilindri si nu este chiar echilibrat. Dar conducandu-l ceva vreme (mai ales pe Logan) mi-a placut. Chestia este de cat de fiabil poate fi. Oricum 0.9 tce a aparut undeva prin anul 2012. Cat despre consum ce sa spun? Fiecare dupa cum conduce; un alt coleg de pe forum care are stepway 0.9 tce spunea altceva despre consumuri. Oricum, fosta mea masina avea la viteza de autostrada un consum chiar mai mare.
Comment
-
In sfarsit, de joi am masina. Pana in prezent am facut 650 km (o sa-i reduc pe urma) si sunt foarte multumit. In comparatie cu fostul renault clio symbol 1.4 mpi mi se pare cu mult, mult peste, atat ca motor si insonorizare, cat si calitate interior.
In 650 de Km, computerul de bord arata un consum mixt de 6 %
Comment
Comment