Alb sau nimic pe culoarea aia
Sandero 1.4
Collapse
X
-
sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
-
Daca gri carbon este culoarea fierului si eu recomand culoarea asta, albul ce il vad eu pe display duce spre argintiu, cred ca este prea strident.
Eu as imprumuta niste jante de culoarea preferata sa vad life cum cade.
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 10 December 2015, 14:47.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Pregatiri pentru la vara
Comment
-
I-am facut si ei cateva poze sa nu se simta neglijata de Sf. Valentin )
Comment
-
Nu o sa iti para rau de banii dati pe ele.
Comment
-
-
Comment
-
Si mai putin costisitoare ! Gandeste-te ca-ti raman galeriile, anexele, furtunele, etc
Daca pui 1.6 16v iti trebuie tot : motor, galerii, anexe, suporti anexe, instalatie electrica...
Comment
-
Originally posted by Dani G View Post............Masina nu trage cum trebuie sa traga o masina dar oricum trage bine fata de stock..
Asa am patit de cateva ori (ca nu mai trage cum trebuie, ca-i dau foc) si am avut ocazia sa mai talpesc cateva 1.4 stock. La fiecare am perceput imediat ca nu trage la fel de bine ca utilaju meu si m-a incercat un sentiment placut )
Cu un 1.6 mpi (stock) nu faci mare branza...eu zic ca o sa-ti dea la un moment dat senzatia ca nu trage ok pt 87 cp...Last edited by Octavian; 17 February 2016, 19:59.
Comment
Comment