Foarte frumoasa... felicitari!
DUSTER - Noul VYP Sibian
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Buna domnu, la 0 bar e putin cam tare, la 2 bar e super ok si ca inaltime o rifica doar 4 cm la presiunea asta, inca nu am facut prea multe drumuri, astazi o scot iara, dar per total e mai mult decat m-am asteptat..............
Intre timp s-a lucrat si la subwoofer, mai trebuie reglata statia de un om cu ureche..........Attached Files- Subwoofer 0.jpg (44.3 KB, 159 views)
- Subwoofer 1.jpg (45.0 KB, 119 views)
- Subwoofer 2.jpg (45.6 KB, 104 views)
- Subwoofer 3.jpg (44.1 KB, 90 views)
- Subwoofer 4.jpg (40.1 KB, 98 views)
- Subwoofer 5.jpg (50.0 KB, 99 views)
- Subwoofer 6.jpg (57.4 KB, 96 views)
- Subwoofer 7.jpg (43.4 KB, 107 views)
- Subwoofer 8.jpg (53.9 KB, 116 views)
- Subwoofer 9.jpg (35.9 KB, 116 views)
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Jante se cauta, depinde de ce ma indragostesc ca model.....Last edited by vyp75; 25 April 2016, 19:36.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
E pe lista un player sau tableta incorporata, sa vedem cum rezolvam cu sunetul de pe tableta ca pe iesirea de casti e volumul mic.
momentan cautam jante.....
Intre timp............Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Am triplat ctorpedoul, operariuni, an taiat capacul de sus al torpedoului, am montat modul 3 leduri in loc la lampa, confectionat pereti si mochetat incinta.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
Comment