If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scuze....nu are leg cu versiunea de achipare, este ceva aleatoriu....la ACCES au dat cu ceara peste tot, din abundenta.....valvolina in stalpi si haion, zona portbagaj....., in portiere f putin, eu am dat cu ceara suplimentar in portiere, praguri, haion, capota, aripi, etc.
scuze....nu are leg cu versiunea de achipare, este ceva aleatoriu....la ACCES au dat cu ceara peste tot, din abundenta.....valvolina in stalpi si haion, zona portbagaj....., in portiere f putin, eu am dat cu ceara suplimentar in portiere, praguri, haion, capota, aripi, etc.
Da , asa zis si eu ...chiar daca multi spun ca arata mai bine pe gri . am auzit multi pietoni '' uite sandero ala nou'' sau '' noul logan '' sau '' asta e stepway''
Azi mi-am pus parasolar si am facut o improvizatie cu o perdeluta din kaufland . Am avut prin casa o bucata de ''arici'' cu dublu adeziv , le-am lipit frumos in 3 puncte si am agatato de spatele banchetei si plafon (se prinde foarte bine si nu strica nimic).
Dpmdv arata foate bine si intuneca masina o idee , mai ales din spate/fata .
(in ultima poza incercam sa storc tot din aparat si talentul meu , ca-sa va arat cat de bine arata cu aia acolo )
De ce imi rasuceste unele poze ? ''la mine'' sunt drepte .
Recomand folie pe luneta si pe geamurile laterale spate .
După doi ani în care am avut şi eu montate tot felul de parasolare pe geamurile din spate şi lunetă, pot spune liniştit că folia oferă cea mai bună protecţie împotriva razelor de soare.
Folie fata/spate 50% , pe luneta am o plasa ... , am preferat asta pentru a nu face "bezna" in masina . Asa nu am probleme cu politia . Cel putin in cazul meu .
Acum am rotile originale , am vopsit capacele negre , am sa revin cu poze .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment