Cu cateva luni in urma am decis ca e timpul sa imi iau prima masina. Intr-un final am decis sa iau Sandero Laureat, 1.2 16V, culoare Alba, fara nimic in plus pe langa ce aduce aceasta versiune. Luna aceasta e promotie cu reducere 800 EUR daca am rude de gradul 1 cu Dacie asa ca am profitat de promotie, am decis sa nu mai stau dupa Rabla si oricum acestea doua nu se vor cumula. Am fost la dealer, am stabilit detaliile si in zilele urmatoare urmeaza sa merg cu un avans de 5% plus actele doveditoare ca am pe cineva in familie cu Dacia. Atunci se va da comanda la masina, ea urmand sa vina in cateva zile si eu sa o ridic cand merg cu restu de bani. Mi s-a spus ca masina e fabricata luna aceasta, este deja acolo, trebuie doar sa o aduca la Cluj.
Voi continua in zilele care urmeaza cu updates la acest post, iar apoi cu poze cand vine masina.
Va fi prima masina, pana acum am condus mai rar, masinile prietenilor. Voi conduce 80% in oras si de 2-3 ori pe luna in afara orasului pe distante nu foarte lungi. Ce credeti despre alegere? Am citit mult inainte pe forumuri si nu numai, ramanand sa aleg intre Logan Laureate cu Media Nav sau Sandero Laureate fara dotari in plus. Am ramas la Sandero, mai usor de manevrat in oras si arata si foarte bine.
Intre timp, astept ceva pareri de la voi.
Am facut un post asemanator si pe forumul Sandero doar ca aici e mai multa lume si nu strica sa aud cat mai multe pareri.
Sanatate!
Voi continua in zilele care urmeaza cu updates la acest post, iar apoi cu poze cand vine masina.
Va fi prima masina, pana acum am condus mai rar, masinile prietenilor. Voi conduce 80% in oras si de 2-3 ori pe luna in afara orasului pe distante nu foarte lungi. Ce credeti despre alegere? Am citit mult inainte pe forumuri si nu numai, ramanand sa aleg intre Logan Laureate cu Media Nav sau Sandero Laureate fara dotari in plus. Am ramas la Sandero, mai usor de manevrat in oras si arata si foarte bine.
Intre timp, astept ceva pareri de la voi.
Am facut un post asemanator si pe forumul Sandero doar ca aici e mai multa lume si nu strica sa aud cat mai multe pareri.
Sanatate!
Comment